Baba buzadara tehentejben megfozve 6 honapos kortol?
a tehéntejtől sem lesz semmi baja, nyugodtan csinálhatod azzal is. Nem kell megvárni az egy éves kort. Keresztgyerekemnek az orvosok mondták, hogy tehéntejet és kecsketejet kell ennie.
Sok ismerősöm adja fél éves kortól a tehéntejet a gyerekének. Meg szerintem régen is nyomták a kis gyerekekbe, főleg ott ahol tehén is volt. Semmi bajuk nem lett.
utolsónak:
A hüyleséget nem kell még terjeszteni is!!
A kecsketej ugyanannyira egészséges, mint a tehéntej: semenyire.
nem értem, a búzadara direkt babának való? mitől? a sima búzadara is adható.
viszont a tehéntej 1 évig nem ajánlott. sőt, nálunk az 1 évesem sem bírja.
tehát épp babának való lében (víz, esetleg HA tápszer) kéne főzni akár sima búzadarát.
Tapszerben nem szabad fozni en ugy tudom. Igazabol nem nagyon ertem hogy miert van most ez a nagy tejellenesseg, mert amikor mi kicsik voltunk, 6 honaposan mar siman kaptuk a tehentejet. Csak kivancsi voltam, mert nagyon meglepodtem hogy a dobozon ez volt, mivel tudom hogy most az a trendi hogy 2 eves korig nem szabad. Viszont akkor mi van a 4 honapos kortol kaphato babajoghurttal? Es a tapszer is tehentej alapu..
Vegulis megfoztem neki fele tej, fele vizben, izesitesnek gyumolcspepet tettem bele es nem lett tole semmi baja.
tápszerben meg a tehéntejben szét van bontva a tejfehérje, így kevésbé terheli meg a baba beleit.
ha már a nem értésnél tartunk, én azt nem értem mit nem lehet érteni azon, hogy a tehéntej nem a kisbabáknak való :) nem kötöszködni akarok, de gondoljunk bele, a tehén a borjújának termeli a tejét, nem nekünk :D más az összetétele mint az emberi tejnek, nehezen emészti meg egy baba... tök logikus :) lehet, hogy nem lesz tőle baja, személy szerint azért nem kockázatatom a gyerekem egészségét mert annak idején nagyanyáink stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!