Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Pierre...

Mi a véleményetek a Pierre Cardin csáposs babakocsiról? Ps610

Figyelt kérdés

pro és kontra?

fontos buszozni könnyű vele? kényelmes a babának?

2011. aug. 8. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert nekünk Pierre Cardin Ps627-esünk van, amit viszont nagyon szeretünk, mert kényelmes a babónak, könnyű vele a buszon utazni, és még a gerincnyavalyámmal is viszonylag könnyen felemelem a 12 kilós gyerkőccel együtt. Elég strapabíró a váza, ami fontos a bevásárlások során.

Ára közel annyi mint a 610-esé.

[link]

Nekünk is ilyen narancssárga van.

2011. aug. 9. 00:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd csak, itt van amiről kérdeztél:

[link]

Ez alapján össze tudod hasonlítani a kettőt.Én nem sok különbséget véltem felfedezni.

2011. aug. 9. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Azaz mégis, a 610-es lapra csukható és újszülött kortól ajánlják, az enyém esernyőre csukható, inkább 6 hónapos kortól célszerű.

Hány hónapos a babád?

2011. aug. 9. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:

nekünk 610-es van,használtan vettem 5 ezerért.nagyon szeretem,egy kézzel is könnyű irányítani.nálunk csak alacsony platós buszok vannak,így nem sokat kell cipelnem,de vittem már fel emeletre,és nem volt nagyon nehéz.hatalmas és nagyon strapabíró a bevásárló kosara.hihetetlen cuccot megbír

nekem az is tetszik,amit belinkeltek

2011. aug. 9. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!