6 hónapos kislányom súlya az elmúlt hónap végéhez képest kevesebb. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 20:22
1/7 anonim válasza:
Mennyivel mértetek kevesebbet? Én általában ugyanakkor mérem. Nem mindegy, hogy evés után, kakilás után. Anyatejes baba, kap már gyümölcsöt is?
2/7 A kérdező kommentje:
20 dkg-val volt kevesebb. 3 hete eszünk gyümölcsöt és 1,5 hete főzeléket is, de szopizást nem váltottunk ki vele. Rendszeresen eszik 3,5-4 óránként, bár mennyiségileg nem sokat (100-150 ml között).
2009. ápr. 10. 20:28
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez azért is van, mert már egyre többet mozognak, mennek le a kalóriák. Lehet, hogy pár hét múlva megint megugrik a súlya. Ha eszik rendesen, én nem hiszem, hogy aggódnod kellene.
4/7 anonim válasza:
Háát, én egy kicsit máshogy látom... 6 hósan kicsit kevés az átlag 100-150 szopi, inkább főzi, gyümi mellett 150-180gx5 adag lenne elég a hízáshoz... Elég a tejcid? Gondolom fejed a maradékot, jön még ötven körül belőle szopi után? Az én babám szintén ennyiket szopott négyhósan, nem reklamált, nem kért még utána a kis drága, de nem is hízott,... Nem volt már elég az a tej,... Szóval az hogy fogyott is, szerintem hat hósan még nem fogható a mozgásra, nem hinném hogy lemászta volna...
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem fejek, mert max, 20-t tudnék még lefejni belőle. Amint a lánykám jól lakott, nem hajlandó többet enni - tömni meg nem akarom. Kipróbáltam már, hogy gyakrabban etetem, de annak csak bukás lett a vége. De azért köszi. Sajna nem mindenkinek jó evő a babája :(
2009. ápr. 10. 23:25
6/7 anonim válasza:
Okés, ha ugy látod, jóllakik ennyi tejcivel, el kel fogadni. Ha kicsit akarod hizlalni, egy kis sinlac-gyümi kombináció javit a súlyukon. Próbáltad már mondjuk tízóraira? Utána még cicizhetne is rá egyet ...
7/7 anonim válasza:
Kövesd a magasságát is, nekem ekkor iszonyatosan megnőtt. (49 cmvel született, most 8 hós és 74 cm). Szóval pont 6 hósan kezdett nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!