Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám leszoktatni a...

Hogy tudnám leszoktatni a cicin alvásról?

Figyelt kérdés
4 hetes a kisfiam és pár napja sehogy sem tudom elaltatni csak ha hagyom, hogy addig cumizza a cicim míg el nem alszik, majd ezután azt sem tűri ha beteszem az ágyába vagy elmegyyek messzebbre tőle, mert keresi a cicit. Már kicsit kivagyok idegileg, hogy mit rontottam el, vagy hogy mit tudnék tenni. Vagy hagyjam, hogy maradjon így míg megunja, de én mikor alszok? Hogy vegyem rá, hogy a saját ágyában elaludjon?
2009. ápr. 10. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hiszem hogy négy hetesen még olyan nagy baj lenne ha a ciciden lóg.:) Az enyém is folyton ezt csinálta szinte szóról szóra ahogy te írod.Aztán kikisérleteztem hogy hogy jó neki. Elalszik a cicin,fogom és lerakom a kiságyba.Van hogy nyekereg kicsit de ez csak pár perc és utánna elalszik.Vagy ha mégsem próbáld meg simogatni a hátát hogy érezze ott vagy közel.Éjszaka meg nálunk úgy megy hogy elalszik velem az ágyban és utánna megy a kiágyba.Nálam bevált.Neki még nagy szüksége van rád.Úgy gondolj bele hogy veled egynek érzi még magát és furcsa neki ha nem érzi az illatod vagy hallja a hangod.Reméllem tudtam segíteni.

2,5 hós babuci anyuja

2009. ápr. 10. 18:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, és tudom is, hogy szüksége van rám, de szerintem az már nem normális, hogy főzni, vasalni, sőt még wc-re menni sem tudok már úgy, hogy ne sírna, azt meg nem bírom elviselni, hogy olyan keservesen sír. És nálunk csak nagyon ritkán sikerült áttenni őt úgy az ágyába, hogy ne ébredjen fel és ne sírjon. Azért köszönöm!
2009. ápr. 10. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg még azt tudod tenni hogy mielőtt bealudna becsmpészed a szájába a cumit.Vagy ha már betetted az ágyba.Hogy altatod? hason vagy a hátán? Elöző voltam.
2009. ápr. 11. 09:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Hason szokott csak elaludni az ágyában, de a cumit mindig egyből észreveszi, lehet másik cumival kellene próbálkozni?
2009. ápr. 11. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Az lehet.Nálam a kicsit görbe vált be.A cumi része kicsit felfelé áll.Próbáld meg.Ártani nem árthat.Nagyon drukkolok neked.:)Ha van még tippem majd írom.Addig is kitartást

Elöző

2009. ápr. 11. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!