Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a fogzás miatt 5 hónaposom...

Ha a fogzás miatt 5 hónaposom igényli a ringatást, akkor most ezzel el lehet rontani?

Figyelt kérdés
Eddig egyedül aludt el, most, hogy jön a foga, sokszor akarja, hogy ringassam. Nem tudom, mit csináljak.
2011. aug. 8. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Semmiképp se ringasd, mert hozzászokik. Tedd le az ágyába, lehet hogy nyűglődik, esetleg sír, de majd elalszik. Ha most babusgatod, ringatod, akkor később is igényelni fogja ha fogzik ha nem.
2011. aug. 8. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
ha tényleg a fogzás lenne a baj, azon nem segítene a ringatás sem. Pontosabban, ha attól megnyugszik, akkor nem is fáj nagyon (tehát egyedül is el tudna aludni - hozzáteszem nehezebben- , tehát hozzászokhat). Ha nagyon fájna akkor a kezedben is ugyanúgy üvöltene. (mindkét gyerekemmel így volt). Szerintem is hagyd az ágyában. Inkább sokáig ülj ott, énekelj, legfeljebb időnként vedd ki. Nekem pl. nagyon megszerették, ha a kezüket fogtam. Most is sokszor alvás előtt odaülök pár percre fogom a kezüket, majd mondom, hogy most már anya megy a dolgára ti pedig aludjatok ügyesen. És nagyon sokszor elég ennyi.
2011. aug. 8. 13:51
 3/7 A kérdező kommentje:

igen, erre én is gondoltam, hogy akkor nem is fájhat annyira, ha a kezemben már nem fáj. :)

Sajnos mostanában nem akar elaludni sehogy, még a fehér zaj, ami segít, de sokszor már az sem. Tegnap pl. annyira sírt, hogy az apja felvette, erre még jobban rákezdett.

2011. aug. 8. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi az a fehér zaj?
2011. aug. 8. 16:22
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

:) bár fiú létére a rózsaszínt imádja. :D

ami a tévében megy, ha nincs adás.

2011. aug. 8. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én lányommal is ez volt 5 hónapos korában 2 hétig.

Mindig egyedül aludt el, de akkor ringatni kellett, igaz csak nappal, mert estére teljesen lefáradt szegény.

Aztán kibújt a 2 alsó fogacska 2 nap különbséggel és másnap már feszítette magát a kezemben, nem igényelte tovább a ringatást.Onnantól megint egyedül alszik.

Én nem tudtam nem foglalkozni ezzel,mert mire rájöttem, hogy ringatni kell 1,5 napig nem aludt nappal, csak sírt.

Hidd el, a közelséged tompítja a fájdalmát :)

Amúgy meg minden gyerek más és ha neked is mázlid van, akkor nem szokik hozzá.

Már 7 hónapos múlt, megint foggal küzdünk, most a simogatás a menő :)

2011. aug. 8. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor 6 es fel hosan jottek a fogacskak en is ringattam, 9 hos koraig, egy szep nap mikor a 7 kiloja 70nnek tunt betettem a kisagyba, kimentem a konyhaba, 5 perc mulva kek szinre valtott.Egyutt sirtunk, Utana ugy szoktattam vissza, hogy felvettem es amikor megnyugodott visszatettem, ezt megcsinaltuk 50szer, aztan 30 szor aztan megint 50 szer, 20szor, 10 szer es egy het alatt visszaszokott.Azota beteszem az agyikoba es alszik is.15 hos kiscsaj anyukaja.
2011. aug. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!