Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hós babám alig alszik...

3 hós babám alig alszik nappal, de nagyon nyűgös, sokat sír, miért nem alszik el nappal?

Figyelt kérdés
Kb 20-30 percet alszik evések között, nehezen alszik el. Viszont az estét végig alussza.
2009. ápr. 10. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nálunk is 3 hónapos a babus,hasonló a helyzet,de ő csak ritkán sirdogál.Próbálom kitalálni,mi lehet a baj,több-kevesebb sikerrel.Igazából te is csak azt teheted,hogy végigzongorázod az összes lehetőséget,ami számításba jöhet...pocifájás,fogzás,unalom,vagy csak te hiányzol neki...Hát igen,nehéz megfejteni a csöppségeket,ali várom,hogy picit nagyobb legyen és elmondhassa,mi bántja!:D
2009. ápr. 10. 16:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Végül is semmi baja, nem éhes, nem szomjas, tiszta a pelus, de látom rajta ,hogy álmos csak már annyira sír hogy nem bír elaludni.
2009. ápr. 10. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismét első vagyok.

A cumit próbáltad?Sokan ellenzik,de nálunk éppen erre az esetre vált be!Pár percig nyugtatja magát a cuclizással,majd elálmosodik és kiköpi.

2009. ápr. 10. 16:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Cumit nem szereti, kiköpi. Hát csak az van hogy nagyon keserves sírás közepette alszik el de csak kevés ideig. Persze ha felveszem akkor nem sír de nem is alszik semmit se. Pedig alukálni kell.
2009. ápr. 10. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy melege van? vagy szorít a pelus..(ezek csak tippek)

vagy próbáld meg, hogy beteszel valamilyen nyugis zenét(én Ghymes-t szoktam) és énekelsz neki...nálunk ez bevált.

2009. ápr. 10. 16:29
 6/10 anonim ***** válasza:
vagy a bébihordóban elringatod??
2009. ápr. 10. 16:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát ezeket már próbáltam, nem alszik el csak sír. Fel kellene vegyem akkor hagyná abba, de hát nem lehet a kezemben örökké. Lehet hogy csak hiszti és próbálkozik, hogy meddig mehet el a felnőtteknél?
2009. ápr. 10. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Bár már ezt valakinek valamikor írtam de még mindíg igy gondolom nekünk 3hósan bevált,ez a levegő! Sétáljatok sokat de ne a tüző napon tologasd a kocsit ide oda ígyis úgyis...ez nekünk midíg bevált!
2009. ápr. 10. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!Oldalt vagy hason?

A mi babánk szintén három hónapos,ha nyügös oldalra forditom,és el is alszik.Hanyatt nagyon ritkán alszik el!

2009. ápr. 11. 08:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Hordozókendőben a legtöbb baba megnyugszik, és te sem vagy helyhez kötve. Ne aggódj, ilyen pici gyereket nem lehet elkényeztetni, teljesen ok, ha szinte állandóan testközelben van.
2009. ápr. 11. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!