Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehet egy 18 hónapos gyerek...

Ehet egy 18 hónapos gyerek kukorica salátát?

Figyelt kérdés

Magamnak szoktam csinálni ha pl. már nem lenne elég az előző napi ebéd kettőnkek, vagy vacsira, mert nagyon szeretem. kukorica+natúr joghurt/tejföl+majonéz

A kisfiam nem igazán jó evő, sokszor hiszti van az ebédelésből, meglátja a kanalat és már ordít. Viszont ha látja, hogy kukorica salátát eszem, akkor kinézi a számból a falatot és kb a felét ő enné meg. Kaphat belőle? Jól teszem, hogy adok neki? Leginkább a majonéz miatt aggódom.

2009. ápr. 10. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Sztem eheti, ha friss majonézből van, mármint itt úgy értem, hogy nem régen bontottad, nem úgy hogy frissen nyers tojásból otthon készítetted. Az én fiam 15 hós és ő is imádja a kukorica salátát, de csak olyan majonézest adok neki, ami nem nyers tojással van készítve, hanem bolti majonézből.Az nem lehet szalmonellás elvileg.
2009. ápr. 10. 15:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnyugodtam :)
2009. ápr. 10. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!