Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A piciknek való napozó nevezet...

A piciknek való napozó nevezetü ruhát mikor használják és hol? Érdemes venni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom azokban vészelte át a tavalyi hőséget, akkor még kicsike volt. Bármelyik bababoltban,tescoban auchanban lehet kapni. Nem kell alá badi és jól szellőzik.
2009. ápr. 10. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
mi a turiban vettünk tavaly szinte újszerűeket és sokat olcsón :)
2009. ápr. 10. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
én a minap vettem az 5 és fél hónapos fiamnak a turiban,nagyon újszerűek és olcsó volt.Én ma is azt adtam rá,egy térd zoknival-így voltunk kint ebben a melegben.de igazság szerint én altatásra szeretném ráadni,ugyanis még nincs redőnyünk és az ő szobájában éjjelre megmarad a meleg 25-26fok.Szerintem vegyél-megéri.A fiam kifejezetten élvzi
2009. ápr. 10. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon hasznos kis ruhadarab :)

Mi is abban szoktunk kint lenni a kertben(viszont én adok egy body-t és egy harisnyát alá).

Én a Tesco-ban vettem és teljesen megvagyok velük elégedve.

2009. ápr. 10. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!