Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha nem fogadja...

Mit csináljak ha nem fogadja el a kaját?

Figyelt kérdés
6 hónapos múlt a kisfiam,már eszi a gyümölcsöket,és a krumplit,de csak almával. Tegnap és ma próbáltam krumpli+ céklát,de nem kell neki.Ma reszeltem bele egy kis almát is,de így sem nyert. Ilyenkor csináljak neki gyorsan valamim mást,vagy az ilyen napokat hagyjuk ki,és csak anyatejet kapjon?
2009. ápr. 10. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez 7,5 hónapos.

Kíváncsi vagyok mit írnak.

2009. ápr. 10. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyfiam is sokszor nem fogadta el az ételt. Ilyenkor mindig mást adtam neki. Ha már elkezdted a hozzátáplálást, akkor szerintem célszerű ilyenkor mással kínálni. Később azért majd még meg lehet próbálni nála a célka-krumplit!
2009. ápr. 10. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy mit szeret, akkor azt adhatod nek több napon keresztül is. Az én gyerekeim is elég válogatósak voltak, nehezen fogadták az új ízeket. ha nem kérte az újdonságot, akkor kapott sütőtök-burgonyát, mert az biztosan lecsúszott:) Aztán pár nap múlva megint próbáltam.... egyszer csak elfogadták!
2009. ápr. 10. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Így csinálom ahogy írtátok. A kérdés az,hogy ha holnap csinálok mondjuk krumpli+répát de nem eszi meg akkor csináljak gyorsan krumpli+almát vagy sem!? Ha már elkezdtük akkor mindennap kell valami mást is ennie az anyatejen kívül,vagy lehet 1-1 nap csak tejcsis?
2009. ápr. 10. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz ha 1x- 1x kimarad a főtt kaja és csak tejcsit eszik. De én az ilyen esetekre tartottam otthon olyan bébikajákat, amit tuti szeret. És csak elő kellett venni, nem pedig új kaját főzni, miközben ordít a gyerek.
2009. ápr. 10. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor feltöltöm a raktárkészletet! :) Köszi!
2009. ápr. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!