Milyen tapasztalatotok van a játszóházas "nénikkel"?
Mi most voltunk másodjára a 1,5 éves kisfiammal. A múltkor tök szimpi volt a néni, most meg egy klimaxos hisztérika volt ugyanaz. Több kisgyerek is volt, több korosztályból. Hát nem örülnék, ha a bölcsiben ilyen gondozóhoz kerülne. Én úgy nevelem a kisfiamat, hogy okos ember más kárán tanul, buta a sajátján, úgy értem, hogy szólok neki, hogy vigyázzon, ezért-azért. Nem hagyom esni-kelni. Végül mi felnőttek is figyelmeztetjük egymást, ha látjuk, hogy a másik pl. felbukna. Volt egy nagy műanyag autó, alig tudott vele megmozdulni, de azt mondta, hogy hagyjuk rá, sajnáltam szegényt, majdnem egy helyben topogott vele. De a múltkor meg ez a nő mondta, hogy kicsi még hozzá a kisfiunk, nehéz neki a lábával hajtani, navigálni. Én a múltkor kicsit rásegítettem neki, hogy élvezze is. Hát kicsit furi volt, a párom is mondta, hogy legközelebb nem jön el ide. Nem is vagyunk hozzászokva, hogy kvázi egy idegen irányítgassa a kisfiunkat és minket is, a bölcsi is ilyen lesz?
Meg azt mondta, hogy 1,5 évesen már egyedül kellene játszania, itt nem ezt olvasom mások tapasztalataiból, szóval nem csak a mi kisfiunk nincs el egyedül, na meg nincs is hozzászokva.
Persze hogy minden lehet veszélyes, PONT ezért kell fokozottan odafigyelni azokra a helyzetekre, amiket igenis kivédhetünk.
Én örülök ha nagyon vigyáznak a kisfiamra, inkább jobban óvják, mint kevésbé. Az meg hogy ki mit gagyog, hát igen mivel nem ismeri mindenki a gyereket, nem tudhatja hogyan kell vele kommunikálni. Természetes dolog ez.
Miket mondott a férj?
Írd már meg, lécci, már olyan kíváncsi vagyok! :D
Hátha mi másképp értékeljük az elhangzottakat!
Vagy ha ugyanaz lesz a véleményünk, mint Neked, legalább nevetünk egy jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!