Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Farfekvéssel született babátok...

Farfekvéssel született babátok hogy alszik?

Figyelt kérdés
Császárral szültem kislányom, aki farfekvéses volt. Általában oldalt alszik, ritkán háton. De hason nagyon nem szeret lenni. Ha úgy rakom, sír. Nem nagyon kinyújtani a lábait, általában a hasához húzza őket (3 hetes). Hogyan szoktassam hozzá, mert azért hason is kell feküdnie?
2011. aug. 7. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ó hát még ráérsz a hason fektetéssel. Aludjon úgy ahogy szeret és tud. Legfeljebb nappal egy kis időre hasra teszed, hogy szokja, de ha sír fordítsd vissza, általában nem szeretik a babák, meg kell idővel szokniuk. Pár hónap múlva már maga fogja megválasztani, hogy fog aludni. :) Lehet fáj a hasa, azért húzza fel a lábait? Tudják ők mit akarnak és hogy ösztönösen.
2011. aug. 7. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Aludni a mai napig nem aludt a kislányom hason. 16 hónapos. Sokat feküdt hason, de az alvás így nem ment. 15,5 hónapos koráig csak háton a fejét balra fordítva aludt. Most 2 hete fordul az oldalára álmában és alszik úgy.

A lábak kinyújtása és a hason fekvés még ráér szerintem. Néha kell hasra tenni, szépen fokozatosan növelve az időt és majd megszokja.

2011. aug. 7. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Faros volt végig,(császárral szültem én is) a lányom,11 hónapos koráig üvöltött hason.Viszont azóta csak hason alszik,pedig semmi nem történt,csak rájött,hogy nem is olyan rossz hason :)!

Szóval nyugi,semmi baja a babádnak,csak nem szeret hason aludni,tedd az oldalára az a legjobb,mert ha bukik,akkor kifolyik a kis száján,nem fullad meg.Hanyatt nem jó,meg a kis feje is ellaposodik hátul.Hason meg nem szeret,így marad az oldala ,az enyém is mindig oldalt aludt.Picinek egyébként azért is nem olyan jó a hason alvás,mert növeli a csecsemőhalál kockázatát.Úgyhogy ne bánd:)))

2011. aug. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!