Farfekvéssel született babátok hogy alszik?
Aludni a mai napig nem aludt a kislányom hason. 16 hónapos. Sokat feküdt hason, de az alvás így nem ment. 15,5 hónapos koráig csak háton a fejét balra fordítva aludt. Most 2 hete fordul az oldalára álmában és alszik úgy.
A lábak kinyújtása és a hason fekvés még ráér szerintem. Néha kell hasra tenni, szépen fokozatosan növelve az időt és majd megszokja.
Faros volt végig,(császárral szültem én is) a lányom,11 hónapos koráig üvöltött hason.Viszont azóta csak hason alszik,pedig semmi nem történt,csak rájött,hogy nem is olyan rossz hason :)!
Szóval nyugi,semmi baja a babádnak,csak nem szeret hason aludni,tedd az oldalára az a legjobb,mert ha bukik,akkor kifolyik a kis száján,nem fullad meg.Hanyatt nem jó,meg a kis feje is ellaposodik hátul.Hason meg nem szeret,így marad az oldala ,az enyém is mindig oldalt aludt.Picinek egyébként azért is nem olyan jó a hason alvás,mert növeli a csecsemőhalál kockázatát.Úgyhogy ne bánd:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!