Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoktatok csinálni ha ugy...

Mit szoktatok csinálni ha ugy érzitek nincs elég türelmetek a babátokhoz? Vmi jó ötlet

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Extrém esetben odaadom a férjemnek, én pedig elmegyek futni. Azért általában az is elég, ha az erkély magányában veszek pár mély levegőt.
2009. ápr. 10. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
nehéz kérdés, nálunk is volt ilyen apa más városban dolgozott, este11 körül jött, hasfájós volt a babám és néha nagyon kivoltam és kicsit ingerültebb lettem és aztán belegondoltam hogy ő még nagyon kicsi és nem tud szólni hogy mi a baj és az egyetlen személy aki segíthet rajta én vagyok, és hogy ezért mindent meg kell tennem. vettem két nagy levegőt és folytattam. nem írtad mennyi idős, az első két hó a legnehezebb, aztán jobb lesz, persze majd jönnek az utána futkozós idők is, de így nehéz hogy nem tudni a tiéd mekkora. azért kitartás
2009. ápr. 10. 11:59
 3/6 A kérdező kommentje:
7hós
2009. ápr. 10. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát épp ma reggel volt ilyenem. fél 7-kor kelt a picur, apa elment dolgozni álmos volt még, de nem akart aludni. Ringattam semmi fogtam beraktam az ágyba lefeküdtem egy pár percre fejemre húztam a takarót persze addig ő huzta a hajamat, vettem 2 nagy levegőt és elaltattam.

Én hagyom egy kicsit nyüglődni én addig erőt gyűjtök magamon aztán persze mindig bűntudatom van h nincs türelmem pedig nem rossz gyerek semmi okom panaszkodni.

5 hós kisfiú anyukája

2009. ápr. 10. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld ki ezt a baba-mama jógát hátha segít lazítani.

Szerintem nagyon jó. Innen lehet letölteni.

2009. ápr. 10. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha tudsz menj át egy másik szobába és lassan lélegezz mélyeket(legalább 10-szer) nekem ez szokott segíteni.

Utána gondolj arra milyen jó is, hogy van babátok.:)

2009. ápr. 10. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!