Mit csinaltok ilyenkor? A lanyom allandoan azt akarja vele foglalkozak, es ha nemvagyok vele nyugos, nyerit amig oda nem megyek, keveset alszik napkozbe, alig tudom elvegezni a dolgomat.
Nálunk is ez a helyzet, a kisfiam rögtön elkezd sírni, ha akár csak 1-2 percre elmegyek mellőle, én sem tudok szinte semmit csinálni mellette (max beindítom a mosógépet vagy ilyesmi). Szerencsére nálunk a férjem szokott segíteni, amikor otthon van, akkor megkérem, hogy foglalkozzon a gyerkőccel, én meg addig mosogatok, stb.
Próbálj meg beszélni a pároddal, hogy segítsen egy kicsit vagy nagyszülő, barátnő nincs a közelben?
Esetleg próbáld meg odaültetni magad mellé a babát, amíg pl a konyhában vagy, bár ez nálunk is max 10 percig működik.
Mennyi idős a manód?
Én, ha nagyon nyűgi volt, mindig beletettem a kenguruba és így minden oké volt. Élvezi figyelni, hogy mit csinálok, persze mindig kommentálom az eseményeket, a főzés a kedvence...:) A mai napig ez a módszer, hála Istennek egyre kevesebbszer kell ehhez folyamodnom, már 8 kg a művésznő:) Sokszor el is aludt rajtam, de sokszor úgy tudtam elaltatni napközben, hogy melléfeküdtem a nagy ágyban. Néha én is bevágtam a szunyát, vagy olvastam, vagy csak néztem, milyen cuki:) A háztartást meg hagytam a francba, csak a szükséges "kosztalanítás" volt a repertoárba. A vasalást egy héten 1x csináltam, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy olyankor apa besegített...:) A te párod miért nem vonható be semmibe? Így nem csodálom, hogy kikészülsz...:(
Ahogy idősödik a picur, egyre könnyebb lesz, addig meg félgőzzel előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!