Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van ha tul adagolom a...

Mi van ha tul adagolom a Vigantol cseppet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy adagoltad túl, és mennyi ideje?
2011. aug. 6. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is megkérdezném, hogy mit értesz túladagoláson?
2011. aug. 6. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt már én is kérdeztem a védőnőtől, azt mondta, hogy túladagoláshoz a sokszorosát kéne adnia a gyereknek nap mint nap. Én azért féltem, mert a babámnak soha nem sikerült egyet cseppentenem, valahogy mindig kettő lett belőle, mire betaláltam a szájába. Egy időben áttértem a kiskanállal, teával való beadásra, de az meg nyűgös volt, úgyhogy maradt a közvetlen szájba csepegtetés. Néha bemegy még kettő csepp, de már nem aggódom.
2011. aug. 6. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Mivel zsírban oldódó vitamin, ha 2-3 cseppet sikerült a tápszerébe csöppentenem, utána 2-3 napig nem adtam neki. Gondolom, nem borította bele a kérdező a fél üveget...
2011. aug. 6. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:

bocs az offért

előző válaszoló, ne a tápiba tedd a vigantolt, kiül az üvegre, nem jut el a babádig :( vagy közvetlenül a szájába cseppentsd, vagy kiskanállal. nekünk mondta az orvos, aztán itt is olvastam

2011. aug. 6. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Már egy éves a fiam, eszik mindent, lehet, hogy már nem is lenne muszáj adnom a Vigantolt (?). Régebben kiskanálból kapta. Előző voltam.
2011. aug. 6. 23:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha néha néha 1-1 cseppel több jut a szájába, attól még nem lesz semmi baja. Volt egy ismerősöm aki lusta volt naponta adni a gyerekének, így hetente 1x adta neki be az egész heti adagot. Ezen kiakadtam, de szerencsére nem lett a babónak baja.

Az én kisfiam 1,5 éves, és azt mondta az orvosa, hogy még adjam neki a cseppeket, csak nyáron tartsak szünetet, mert akkor elég napfény éri.

2011. aug. 7. 00:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én épp a múltkor hallgattam a rádióban egy gyereknevelési műsort, ahol egy szakember azt nyilatkozta, hogy ő szíve szerint egészen 14 éves korig adná a D vitamint a gyerekeknek Magyarországon, annyira fontos és szükségük van rá.
2011. aug. 7. 11:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az történt h a nagymama le vete az üvegröl a cseppentöt és ugy adot egy kiskanálnyi menyiséget a 1éves lányomnak.Szerintem az a mennyiség 7-10 csepp is lehetet.Csak egyszer történt meg a héten.(szerencsére)

2011. aug. 7. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!