Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám szétszopta a mellem,...

Babám szétszopta a mellem, amit napi hatszori fejéssel tetőztem öt hónapig. Most hogy kiürült egy lógó, összement szatyor maradt. Nagyon rondának érzem magam. Csak én lettem ilyen torz?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egészen addig semmi bajom nem volt a lógással, amíg egyszer nem szerelmeskedtünk kutyapózban. Basszus, leért! Fittyedt ide-oda. Mondanom se kell elment mindentől a kedvem.

Túl sok mindent nem tudok most tenni, mert megint babát várok, de amint megszültem az utolsót is és vége a szoptatásnak tuti minimum felvarratom. Nem hordhatok éjjel-nappal melltartót!

A szememen kívül ez volt az egyetlen testrészem, amire büszke voltam. Félreértés ne essék, soha nem voltam az a nő, aki állandóan a testét szapulja, hogy ez nem tetszik, az nem tetszik. Inkább olyan, aki azt mondta, hogy szép a szemem és a mellem. Most már csak szép a szemem.

2009. ápr. 10. 11:25
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Dettó "kecskés" az enyém is. Ráadásul a jobb mellem nagyobb alapból, abba több tej is van és az jobbal lóg, tök féloldalas vagyok :( Bárcsak egyformán csüngne....... nagyon látszik h különböző. Hát ez van.
2009. ápr. 10. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Én egy 5hetes anyuka vagyok,de már most azon parázok,hogy mi lesz,ha vége a szoptatásnak.Annyira félek hogy tényleg durván lógni fognak...Ráadásul fejnek kell mert nem eszik mellből és azt hallottam az még jobban megnyújtja a mellet.Hát ez nem volt a gondolataim közt a csodás 9hónap alatt,hogy mi lesz később. És nekem még a szopizás élménye sincs meg ami esetleg kárpótolhatna...:(

Ő az első baba,nekem is írtó feszesek voltak a melleim,amire büszke voltam,de mi lesz és sem akarok állandóan melltartóban élni!! Mi 3babát tervezünk,de ha nagyon vészes lesz én megcsináltatom inkább.A párommal megbeszéltünk már erről,őt nem zavarná csak nekem legyen jó.

Amúgy a nővérem most szült és simán tud szoptatni szilikonnal is.

2009. júl. 24. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Előtted írtam régebben. Nekem is fejnem kellet 7 hónapon át, míg volt tejem. Nekem a mennyiséggel is küzdeni kellett, úgyhogy nagyon sokat fejtem. De szerintem nem nyúlt meg jobban mintha sikerült volna szoptatnom.
2009. júl. 25. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia 5 hetes. Én az első vagyok, akiit lepontoztak, mert még nem lóg:-)

Azóta is mindn rendben van velük, nagyobbak lettek ugyan, mondjuk sosem voltak nagyon peckesek, de jól néznek ki. Azt kell, hogy mondjam a szoptatás még áldásos hatással is volt rájuk. Mondjuk sosem fejtem, sikerült pont annyi tejet termelni, hogy kényelmesen igény szerint szoptassak.

Most 8.5 hós a babó, napi 3-4szer még szopik.

Szóval van remény!

Próbáld ki esetleg, hogy bimbóvédővel szoptatsz, egy barátnőmnek ez bejött a sztrájkoló babájánál. Melltartót, lehetőleg sportmelltartót, meg muszáj hordani most egy pár hónapig.

Sok szerencsét a szoptatáshoz!

2009. júl. 25. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!