3 napja nem nagyon eszik, mindenert elkezd sirni nagyon erzekeny, a kakija hig es nyalkas, csak ugy szopik ha az ujjat benyomja a cici melle, . Mi ert vannak ezek? Lehet a foga?
Figyelt kérdés
6 honapos es egy hetes a kislanyom,ja es ho emelkedese van neha es bepirosodik az arca.es ahogy kozelitek a cumisuveggel mar elkezd sirni de sir hogy ehes de megsem iszik.2009. ápr. 9. 22:06
1/7 anonim válasza:
Igen, a foga:-)
Tarts ki, annyit fog enni, amennyit muszály neki:-)Ne erőltesd.
2/7 anonim válasza:
Ahogy a cicit vagy az üvget szivja, a szivástól baromira fáj az inye!! Sajnos nem nagyon lehet ezzel mit kezdeni, én szopi elött öt perccel bekentem alul az inyét dentinoxal, ez hatott, de egynap csak háromszor lehet. Van homeos bogyo a fogzásra, próbáld ki, ártani nem árthat.
3/7 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem mondani hogy megtapogattam a kis inyet de nem erzek semmit es meg nem is latom a jelet a fogacskanak .es mikor fog mar vegre ki bujni?
2009. ápr. 9. 22:12
4/7 A kérdező kommentje:
most jutott eszembe akkor a cumit miert ragcsalja es szopizza egesz nap?
2009. ápr. 9. 22:13
5/7 anonim válasza:
2.válaszoló. A Dentinoxot nyugodtan adhatod többször is mint 3alkalom naponta. Semmi gond nem lesz vele.
6/7 anonim válasza:
A cumi tök jól piszkálja az inyét, azért rágja. .. De lehet egy szopási sztrájk is, ha még nem látod fehérnek az inyt. ... Esetleg ez nem állhat fenn?
7/7 A kérdező kommentje:
hat nem hiszem mert ha nem is akar szopizni attol meg a tejcsit meg issza a cumis uvegbol.
2009. ápr. 9. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!