Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20-25 állathang utánzás 14...

20-25 állathang utánzás 14 hónaposan?

Figyelt kérdés
Mondjátok már el nekem mi az a 25 állat?:))) de tényleg kiváncsi vagyok rá, nem kötekedés. Fiam is tud egy csomó hangot utánozni, de nem 25-öt:)
2011. aug. 6. 01:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
:-)) mindig bemasolom, ha olyan kerdes adodik.
2011. aug. 6. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Ennyit rólatok, hogy azért lepontoztok, mert le bírok írni 45 állatot, amit még nem egészen 2 éves gyerekem ismer. Gratulálok észlények! Annyi eszetek sincs, mint egy 22 hónapos gyereknek.
2011. aug. 10. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Hogy még jobban le tudjatok pontozni, van még, amit le se írtam:

- krokodil (kokodij, és jó nagyra tátja a száját)

- strucc (tucc)

- darázs (dajáz, zümmög, zzz)

- róka (jóka koma)

- farkas (faakasz)

- csiga (cigabiga)

- víziló (vizijó)

- orrszarvú (ószaavú)

- zebra (zebba)

Így egész pontosan 54 állatot felismer, nevén nevez illetve sokat utánoz kisfiam.

Az, hogy ő ismeri ezeket, és ti ezért lepontoztok engem a sárga földig, nem az én szegénységi bizonyítványomat mutatja, hanem a tietekét. ("Én nem tudok 25 állathangot mondani most kapásból, nemhogy a gyerekem" - ugyebár...)

2011. aug. 10. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

14 hónaposan a fiam az alábbi állathangokat utánozta:

boci-bú

bagoly-húúú

kacsa-háp

liba-gá

cica-nyá volt akkor utána miáú

kutya-va-va

kecske-mek

kígyó-ssszz

malac-jöf

halacska:tátogatta a száját és ilyen fura hangot adott ki

tyúk-koty

kakas-kuko

oroszlán-hatalmasra nyitotta a száját és mondta,hogy ááááá

méhecske-zzzzz

csibe-csip

paci-nyiha

csacsi-iá

maci-bum

ennyi jutott eszembe majd egy év távlatából,mert azóta 23 hónapos lett,és folyékonyan,ragozva,érthetően beszél.ha jól számolom ez 18

nem tudom miért nem lehet elfogadni,hogy vannak babák,akik nagyon ügyesek beszédben.az én fiam hamarabb kezdett beszélni,mint járni.15 hónaposan indult el,de addigra már a fenti állathangokat utánozta,felismerte,15 hónaposan a nevüket is mondta

2011. aug. 12. 07:39
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
utolsó vagyok,most néztem az egyik válaszolót,és a béka-bek,és a az egér-cin lemaradt.tehát így már 20 állathang
2011. aug. 12. 07:40
 16/16 anonim ***** válasza:
74%
Mindig vannak irigyek, akiknek a gyereke kevesebbet tud egy bizonyos eletkorban, es szukseget erzik, hogy "megbuntessek" a sokat tudo gyerekek anyukait...pedig ez nem jelent semmit, minden gyerek masban van elorebb. Nem az itt szerzett pontok szamitanak az eletben, hal`Istennek, ne is torodj vele.
2011. aug. 12. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!