Hogyan és mikor kell a babát máshová is szokatni, hogy pl. elaludjon a nagyinál is?
Szerintem erre nincs tökéletes időpont.Mindenki akkor altatja máshol amikor éppen úgy jön ki.
Az én szüleim vidéken élnek tőlünk 200km-re és 6 hetes volt,mikor először mentünk hozzájuk egy hétvégére!
Akkor aludt először máshol,és azóta kb.4x voltunk már náluk.
Most 3 hónapos,szóval ő már most megszokta,hogy néha ott vagyunk.:)
mi pá1r hónap múlva tervezzük az első mamánál alvást, akkor lesz 2 éves a fiam.
pici korában sokat jártunk vendégségben, babakocsiban aludt. mikor áttért egy alvásra akkor úgy alakult, hogy mindig hazajöttünk/jövünk aludni.
nem hiszem, hogy meg lehet mondani mikor jó máshol altatni, ez annyi mindentől függ. főleg attól mennyire ismeri őket, mennyit találkoznak
Mi 3,5 hósan vittük a lányunkat a nagyiékhoz 300 km-re, 3 napra.
Utazóágyban aludt (bár első nap kicsit nehezebben aludt el)de elvittem a saját lepedőjét, rongyiját, játékát, hogy ismerős legyen az illatuk és könnyebben megbarátkozzon az új hellyel.
Semmi gond nem volt(pedig én nagyon féltem tőle), a lánykánk nagyon jól érezte magát.
Jövő héten megint megyünk és remélem most mégjobban tetszik majd neki, hiszen nagyobb és érdeklődőbb mint áprilisban:)
Most 7 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!