Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan és mikor kell a babát...

Hogyan és mikor kell a babát máshová is szokatni, hogy pl. elaludjon a nagyinál is?

Figyelt kérdés
10 hós a fiam, és ma lett volna egy munkám amit meg kellett volna csinálnom, így ott kellett volna hagynom a mamánál. Nem tettem, mert még korainak tartom, sosem aludt csak itthon, illetve azt a nagyit ritkán látja.
2011. aug. 5. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen még tényleg korai. De például odamehetett volna a nagyi hozzátok és akkor a kisfiad a saját környezetében lehetett volna és a nagyit is szokhatta volna.
2011. aug. 5. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
én akkor vittem a mamához aludni amikor már nem cicizett.ami 2éves kora körül volt.
2011. aug. 5. 20:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ő nem szopik 3 hós kora óta, mindent eszik. Igen, én is azt szerettem volna, ha a mama jön ide, de azt mondta, hogy az nem megoldható, így inkább lemondtam a dolgom.
2011. aug. 5. 21:32
 4/7 Togcsi ***** válasza:

Szerintem erre nincs tökéletes időpont.Mindenki akkor altatja máshol amikor éppen úgy jön ki.

Az én szüleim vidéken élnek tőlünk 200km-re és 6 hetes volt,mikor először mentünk hozzájuk egy hétvégére!

Akkor aludt először máshol,és azóta kb.4x voltunk már náluk.

Most 3 hónapos,szóval ő már most megszokta,hogy néha ott vagyunk.:)

2011. aug. 5. 21:54
 5/7 Togcsi ***** válasza:
Mondjuk azt elfelejtettem,hogy én nem hagytam a mamival,hanem apa is és anya is ott volt vele szóval az lehet hogy így más.De akkor sem a saját kis szobájában volt és kiságyában...
2011. aug. 5. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

mi pá1r hónap múlva tervezzük az első mamánál alvást, akkor lesz 2 éves a fiam.

pici korában sokat jártunk vendégségben, babakocsiban aludt. mikor áttért egy alvásra akkor úgy alakult, hogy mindig hazajöttünk/jövünk aludni.

nem hiszem, hogy meg lehet mondani mikor jó máshol altatni, ez annyi mindentől függ. főleg attól mennyire ismeri őket, mennyit találkoznak

2011. aug. 5. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi 3,5 hósan vittük a lányunkat a nagyiékhoz 300 km-re, 3 napra.

Utazóágyban aludt (bár első nap kicsit nehezebben aludt el)de elvittem a saját lepedőjét, rongyiját, játékát, hogy ismerős legyen az illatuk és könnyebben megbarátkozzon az új hellyel.

Semmi gond nem volt(pedig én nagyon féltem tőle), a lánykánk nagyon jól érezte magát.

Jövő héten megint megyünk és remélem most mégjobban tetszik majd neki, hiszen nagyobb és érdeklődőbb mint áprilisban:)

Most 7 hónapos

2011. aug. 6. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!