Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány honapos kortol ehet:ránto...

Hány honapos kortol ehet:rántottát, pannirt, padlizsánt, sertésvelőt, párizsit és virslit?

Figyelt kérdés
Egy évesek vagyunk!
2009. ápr. 9. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha egy évesek vagytok akkor a tojássárgáját már biztos próbáltátok, ha azzal nem volt gond el lehet kezdeni a fehérjét óvatosan. Ha ezzel sincs gond kész a rántotta. Ha a lisztre sem érzékeny kész a panír. Padlizsánt azt már régóta ehet. Sertésvelővel szerintem várjál még. A virsli meg a párizsi nem a legjobb megoldás. Én úgy terveztem, hogy 2 éves koráig nem adok, de egyszer amikor kicsit rosszabb volt az étvágya kipróbáltuk és imádta, úgyhogy azóta adom. Ha nem túl sűrűn kapja és jó minőségűt akkor azzal sem lesz gond.
2009. ápr. 9. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok.az utolsó anyukát kérdezem, mit adjak az 1éves babámnak, mert mindenki azt mondja,adjak parizrt, virslit, stb...én annak a hive vagyok, amit te leirsz, hogy 1 évesnek még nem kéne.
2010. júl. 26. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia utolsó. Én vagyok az az anyuka: mint ahogy írtam, úgy terveztem, hogy 2 éves korig nem adok, de aztán másképp alakult. Végülis jó minőségű virslit kapott és párizsi helyett inkább sonkát adtam. A rosszabb minőségű felvágottat és virslit meg sem eszi. Most 3 éves.
2010. júl. 27. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
köszi szépen. mi most lettünk 1 évesek, egy kicsit várok még ezekkel.
2010. aug. 2. 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 3 éves múlót és az én lányom sem eszi meg az olcsó felvágottakat. Talán mert kis kórban tudják igazán,hogy mi helyes és mi nem?
2011. nov. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!