Bajt jelent, ha az ínyén ahol a dudor ami fehéredik ott egy kicsit pirosas a széle? Remélem érthetően tettem fel a kérdést.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 15:15
1/9 anonim válasza:
Ha van foga a gyereknek lehet hogy raharapott a miatt alakult ki..
ha pedig nincs akkor valami szajfertozes..
ettol nem kell megijjedni gyogyszertarban kaphato ra valami szer amivel bekell kenegetni parszor es elmulik !!
udv
2/9 A kérdező kommentje:
Még nincsen fog, de csak a kerülete egy kis csík körbe, a másik fog helye körül meg nincs. Mondjuk ennek nagyobb a dudora.
2009. ápr. 9. 15:22
3/9 anonim válasza:
Úgy emlékszem nekünk is ilyen volt amikor kezdett kibújni, majd elmúlt. El is felejtettem, csak most hogy írtad jutott eszembe.
4/9 anonim válasza:
Szerintem egy két nap és kintt van a foga kezd felrepedni az ínye!
5/9 anonim válasza:
Nem fertőzés, bújik a fogacska:) mindjárt én is belenézek a szájába:)
6/9 anonim válasza:
ilyen mikor bujik ki a fog..nekünk két hete bujt ki és ugy nézett ki ..ahogy szakad fel az inyecskéje
7/9 A kérdező kommentje:
Fúúúú az nagyon jó lenne, mert szegénykém napok óta nem alszik éjszaka rendesen. Bár még van legalább 3. :( Nagyon köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 9. 16:34
8/9 A kérdező kommentje:
és még kb mennyi idő amíg innentől kibújik?
2009. ápr. 9. 17:02
9/9 anonim válasza:
Nekünk onnantól egy nap alatt bújt ki a foga, lehet, hogy mire ezt olvasod, már nálatok is fehérlik a kis huncut...:)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!