Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha valaki babát szeretne,...

Ha valaki babát szeretne, választhat, hogy természetes úton, vagy császárral szeretne szülni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldon lehet. Tollem megkerdeztek a 20-dik het korul, hogy csaszart, sima szulest, vizben szulest vagy otthoszulest szeretnek. En is csodalkoztam.
2011. aug. 5. 10:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Te hol szültél?
2011. aug. 5. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
hivatalosan nem választhatsz (Mo-n, ahogy az előző válaszából is láthatod) viszont sok olyan doki van, aki szeret császározni, ha náluk szülsz szinte tuti a császár, csak nem hivatalos úton, pl fórumokon, gyik, meg kell tudakolni, h melyik dokik azok
2011. aug. 5. 18:48
 14/17 ava87 ***** válasza:
100%

"Bár a szülés oltári fájdalommal jár (ezt nem lehet tagadni), de utána nagyon hamar regenerálódsz. Akár má két órával a szülés után felfuthatsz a lépcsőn a harmadikra... "

Oké, hogy ne propagáljuk a császárt, de azért ezt így nem jelenteném ki. Nem volt kimondottan durva szülésem, de én napokig alig álltam utána a lábamon, egyrészt ugye a gátseb miatt (ebből kiindulva mondjuk nem is akarok császárt az életbe soha, meg semmilyen műtétet, ha ez a kicsi varrat így tudott fájni, nem akarom elképzelni, hogy egy nagyobb mennyire fájhat), másrészt nem tudom, engem valahogy nagyon elvert a lábamról a dolog, ha 5 percnél többet mászkáltam, már szédültem. Oké, ismerek olyat, aki jobban viseli, de a szobatársaim is kb. mind így voltak, mint én, szaladgálni senki nem tudott volna.

2011. aug. 5. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem természetes szülésem volt és bizony pár óra múlva futottam. Mondjuk gátvédelemmel szültem és 1db varratom volt, ami egyáltalán nem fájt. Bár a szülés nem volt egy leányálom. :) 8kor elment a magzatviz, fél 1kor könyörögtem a dokinak, hogy inkább császározzon, hálisten "ellenállt". :) rá fél órára kibújt a kislányom. Utána áldottam a dokit. Pláne mikor az ugyanakkor császározott anyuka még napokkal később sem tudott menni, mozogni. Az eszméletlen fájdalomra már egyáltalán nem emlékszem, csak a szépre. :)
2011. aug. 6. 13:07
 16/17 anonim ***** válasza:

ava87 válaszára

Oké, mindenki máshogy éli meg. Én a gátsebből az égvilágon semmit sem éreztem meg. És két órával a szülés után, amikor felállhattam, annyira tele voltam energiával (két napnyi megfeszített izommunka után), hogy akár egy maratonifutásnak is nekiindultam volna. Hihetetlen felpezsdítő érzés volt...és igen simán felmentem a lépcsőn három emeletet csak úgy heccből, mert nem bírtam egyhelyben maradni a túláradó energiáimmal.

2011. aug. 6. 13:52
 17/17 anonim ***** válasza:
7:09-es vagyok.Bár engem császároztak délután fél 3-kor.Másnap hajnal 5-kor ki kellett mennem zuhanyozni, addig csak fekhettem.De innentől kezdve nem érdekelt semmi.Jöttem-mentem, lépcsőztem, én is tele voltam energiával.Fájt, amikor leültem, vagy ülésből felálltam, de egyébként nem.Kaptunk napi 3 fájdalomcsillapítót, amit lehetett szoptatás mellett szedni.Egyetlen percre sem hagytam el magam.És kit érdekelt a fájdalom, amikor már megszületett a kislányom??Foglalkoztam is én azzal..
2011. aug. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!