Ha valaki babát szeretne, választhat, hogy természetes úton, vagy császárral szeretne szülni?
"Bár a szülés oltári fájdalommal jár (ezt nem lehet tagadni), de utána nagyon hamar regenerálódsz. Akár má két órával a szülés után felfuthatsz a lépcsőn a harmadikra... "
Oké, hogy ne propagáljuk a császárt, de azért ezt így nem jelenteném ki. Nem volt kimondottan durva szülésem, de én napokig alig álltam utána a lábamon, egyrészt ugye a gátseb miatt (ebből kiindulva mondjuk nem is akarok császárt az életbe soha, meg semmilyen műtétet, ha ez a kicsi varrat így tudott fájni, nem akarom elképzelni, hogy egy nagyobb mennyire fájhat), másrészt nem tudom, engem valahogy nagyon elvert a lábamról a dolog, ha 5 percnél többet mászkáltam, már szédültem. Oké, ismerek olyat, aki jobban viseli, de a szobatársaim is kb. mind így voltak, mint én, szaladgálni senki nem tudott volna.
ava87 válaszára
Oké, mindenki máshogy éli meg. Én a gátsebből az égvilágon semmit sem éreztem meg. És két órával a szülés után, amikor felállhattam, annyira tele voltam energiával (két napnyi megfeszített izommunka után), hogy akár egy maratonifutásnak is nekiindultam volna. Hihetetlen felpezsdítő érzés volt...és igen simán felmentem a lépcsőn három emeletet csak úgy heccből, mert nem bírtam egyhelyben maradni a túláradó energiáimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!