Tápszer sűrítésre mit használhatok 2 hónapos babánál?
hallottam már itt olyanról, hogy anyuka a sima tápszert a bukóssal keveri, tehát egyikből 2 kanál, másikból 3 mondjuk
ne tegyél semmit 2 hónaposnak a tápszerébe, beszélj a dokival és próbálgatni kell.
mennyit büfizteted? mert általában annak a hiánya okozza a sok bukást. etetés után tedd 20 percre a válladra, ütögesd finoman a hátát.
az ágya lába alá tegyél be egy könyvet a fejrészhez, így nem vízszintesen fog aludni hanem picit mmegemelve, ez is hatásos bukás ellen de csak akkor tedd le ha jól kiböfizte magát!
Én azt mondom, mindenképpen beszélj a dokival erről, és találjatok valamilyen megoldást. Mert a Sinlacot tudnám mondani, mint sűrítőt, de az csak 4 hónapos kortól adható, 2 hónaposan ő még nagyon picike.
Vagy a hasfájására keressetek valamit (úgy tudom, van valamilyen csepp vagy mit tudom én, valami erősebbet, mint mondjuk az infacol vagy espumisan, ha azok nem használnak), vagy pedig próbáljatok olyan tápit találni, amitől kevésbé bukik és kevésbé fáj a pocija. Sajna kísérletezni kell, mi is millió fajtát kipróbáltunk, mire megtaláltuk a megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!