Milyen kullancsriasztó alkalmazható egy kisbabánál?
Figyelt kérdés
Majálisozni minden évben a közeli erdei pihenőbe megyünk és idén is szeretnénk tartani a szokást. De a nővéremnek született kisbabája, aki most 4hónapos. Természetesen szeretnénk ha ők is eltudnának jönni, de nem tudjuk, hogy a picinek hogyan ill. milyen kullancsirtószert lehet adni. És hogy a kismama is milyet alkalmazhat?2009. ápr. 9. 12:20
1/3 anonim válasza:
szia
én beoltattam a fiam-biztos ami tuti...
2/3 anonim válasza:
A kismama bármilyet. A babánál viszont ennyi idősen nem lehet, illetve nem érdemes semmit kenni. Mivel elég pici, és többen lesztek, ha kézben vagy kocsiban van, nem nagyon tud odamenni a kullancs. (Ugyanis nem a fáról potyog, hanem a fűről mászik fel. Ezért a babakocsi a legjobb megoldás) De ha mindenáron be akarjátok magatokat biztosítani, akkor kérdezzétek meg a gyerekorvost, mit ajánl. De 6 hónapos kor alatt nem ajánlják, mert irritálja a bőrt.
3/3 anonim válasza:
1éves kor alatt azt mondta a dokink,nem lehet oltani őket.én is hasonló cipőben járok,ígértek nekem egy márka nevet,ma megkérdem és megírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!