Mászó babámra mit adjak, hogy ne legyen annyira piros a térde?
6 hónapos,egy hete mászik/vagyis inkább próbálkozik :)/
Folyton pirosak a térdei,gondolom nem lehet kellemes.
Nadrágban melege van,ezekről mi a véleményetek?
esetleg ez egy kis trikóval?
Hát ez szerintem melegebb mint egy vékony kis pamutnadrág.
Amúgy én hagyom a mászó gyerekemet meztelenül is a fűben, neki is nagyon bepirosodtak a kis térdei és megtanult úgy mászni keményebb, durvább talajon, hogy már nem ér le a kis térde.Ne félj, találékonyak ők, edződniük kell.
Az első linket nem ismerem, de nem tudom... én asszem nem vennék. Lecsúszhat, szoríthat, műszálasnak is tűnik, szóval nem :)
Második meg tök műszálas lábfej nélküli harisnya. Hát ha nadrágban melege van, akkor ebben meg fog főni :)
Nekem mindkét gyerkőcöm (vékonyabb fajta) farmer halásznadrágban húzta le ezt az időszakot :) Szerintem nagyon praktikus mert bő és jól szellőzik, és sokkal pamutosabb, mint akármelyik harisnya. Plusz nem lesz 5 perc alatt koszos (vagy legalábbis nem látszik hihi) Kínaiban, vagy szerintem akármelyik gyerekruha boltban lehet kapni. Én nagyrészt Háda turikban vettem őket, ezek a kis méretek filléres darabok :)
Árnika krém a lila-piros foltokra, más nincs...
A többi pedig, hát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!