A 4-es Pampers hogy lehet jó 18 kg-ig, amikor a 8 kilós babámra pont jó, söt sokszor megnyomja a combjánál, piros neki?
Mi meg pont most készülünk arra,h már 4eset vegyünk,mert mi még 3asat használunk,de nekem is kicsi már majdnem a fiamnak,és neki is piros a combjánál töle,pedig ö 7kg,és az is elméletileg 9kg-ig lenne jó,de kizártnak tartom,h egy 9kgos babára az még jó!
Ja,és igen a libero meg csak 8kg-ig jó elvileg,de az tényleg nagyobb mint a pampers,mert az rá még teljesen jó rá!
Szóval nemtudom,h miért irnak rá ennyi kg-okat,mikor szerintem addig ugyse jók!Ugy látszik elöbb kell váltani méretet,és a 4esnél meg nem is kicsivel!:)
Akkor itt én vagyok az ellenvélemény:)
Az én kislányom 12kg 16hós és még mindig jó neki a 4es pampers!Elég pocis és hurkás combis,de nem láttam még rajta hogy megvágta vagy szorította volta akár a pociját akár a combiját!
Mondjuk kicsit kijjebb kell csatolnom mint pl.1-2 hónapja,de nekünk még jó!
És még pisi se folyt ki belőle soha!
Ismerősöm lánya itt volt és játékból felvette a fiam 4es pelusát,pampers és jó volt neki szűkösen.
Ő 18kg.Magas,hosszú vékony lányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!