A babakeksz helyettesíthető valamivel? Pl háztartási keksszel?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 14:49
21/24 anonim válasza:
Óriási tévedés, nem vagyok bioanyuka. 22 hónapos, mindenevő, de azért megnéztem, mit mikor lehet adni, mit mikortól ajánlott, és 1 éves kora előtt azért alaposabban megnéztem az ilyen-olyan dolgok összetevőit. Pláne, hogy tesóm lisztérzékeny (2,5 évesen lett az), így nagyon nem mindegy, hogyan cseszem el kisfiam életét...
1 éves kora előtt nem adtam neki csak sárgáját, nem kapott tejet, és a háztartási keksz helyett meg bírtam venni az egy doboz babakekszet, ami nagyon sokáig elég volt.
22/24 anonim válasza:
Hát képzeld az én kislányom meg 16hónapos,és makk egészséges.Részemről ennyi.
23/24 anonim válasza:
Hát képzeld, én meg nem állok le senkivel vitázni, mert nincs értelme. Mindenki azt ad a gyerekének, amit akar, csak megütköztem ezen a "sose nézem az összetevőket" dolgon. Tudod: soha ne mondd, hogy soha. Hogy most, 16 hónaposan egészséges, még nem jelent semmit. Ahogy az én gyerekemnek is kialakulhat bármilyen nyavalyája akármikor (lisztérzékenység főleg, mivel veszélyeztetett genetikailag a tesóm miatt), pl. még tejérzékenység is lehet, bármikor! Na részemről meg ennyi.
24/24 anonim válasza:
Kezdetben háztartási kekszet adtam, kb két darabot,reszelve. Aztán jött a babapiskóta, abból újabb két darad. Ekkor figyeltem, hogy az tojással készült ( a háztartási keksz meg nem...). De hogy tuti ne legyen baj a tojás végett, vettem én is babakekszet. De ha már mindenképp helyettesíteni akarnám, én a háztartási kekszet választanám, az is kicsit megpuhul, ha egy két napot a "szabad levegőn" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!