15. havi oltás (rubeola, mumpsz, kanyaró) után hogy reagált a kicsikétek?
más oltástól nem volt baja a gyereknek, de ettől a kombinációtól nagyon nyűgös lett+jön a foga is, aznap adtam neki 2,5 ml Nurofent és jobban lett, aludt rendesen. Másnap már nem volt baja. Hétfőn oltották.
Úgy emlékszem, a nagyot is kiütötte ez. Ne aggódj, nem lesz baj.
nem "baci"!
a 15 havi az élővírusos, tehát beadják neki a betegséget, ami 1-2 hét után jöhet ki rajta, többnyore ez a 10. nap történik meg.
prevenár nem élő, és rögtön jön ki a mellékhatás, 2. legkésőbb 3. napra elmúlik.
tehát emiatt ne aggódj. minden baba így kapja, azért mert nem okoz gondot a kettő, nyugi :)
én babám amúgy a 10. napon rubeolás lett, 2 hét alatt gyógyult fel teljesen :(
Nálunk rémálom volt. Eddig egy oltásnak sem jöttek ki a mellékhatásai, de ennek...
Az oltás után 3 nappal belázasodott, és 3 napig lázas volt. Kiütései voltak, és bedagadt az arca.Kb 1 hétig tartott. Végig nagyon nyűgös volt. Nagyon sajnáltam szegénykémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!