Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az esti fürdetéshez még...

Az esti fürdetéshez még befűtötök? Vagy valahogy meleget csináltok?

Figyelt kérdés
ÉS mennyi idős a baba? Az enyém 5 hónapos és nem mindig. Rosszul teszem?
2009. ápr. 8. 21:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk központi fűtés van, de már nem igazán fűtenek. Így sincs hideg, pedig én nem csukom a fürdőszoba ajtót és az ablakok is nyitva vannak.
2009. ápr. 8. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kicsit hűvösebb az este, akkor megnyitom a tust, hamar bemelegít. 11 hónapos lányka anyukája
2009. ápr. 8. 22:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Az én kisfiam 7hónapos és én is csak 3napja nem fűtök be a szobájába a fürdéshez.Eddig nem fázott,ha visszajön a hűvösebb idő,ujra befűtök neki,inkább a villanyóra pörögjön,mint a manók legyenek betegek.Jól csinálod szerintem:D.Nálunk kb.24fok van a lakásban.

Üdv:7hós fiúcska anyuja

2009. ápr. 8. 22:01
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Kb egy hete nem. Azt olvastam, hogy 24 fok kell a fürcsihez, nálunk fűtés nélkül is 25 fok van (gondolom a meleg víz miatt)
2009. ápr. 8. 22:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
24 fok körüli hőnél nem fűtök be pluszban. ha az alatt van a hőmérséklet, akkor egy kicsit bemelegítem hősugárzóval. mire végzünk a pancsival, általában melegebb van fél fokkal legalább, így még egy kicsit meztelenkedni is tud:-) nem vettem észre, hogy fázna!
2009. ápr. 8. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ma nem fűtöttem be véletlenül, én elég fázós vagyok de mára a lakásban 25 fok volt ha fűtök 27.A fürcsihez 25 fok volt én meg azt hittem megy a fűtés.
2009. ápr. 8. 22:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Már nem,de nálunk a cirkó szabályozza.Mióta ilyen jó az idő,nem fűt.Nem fázós a babám és 5 hónapos.
2009. ápr. 8. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Nálunk hűvösebb van, mint ahogyan az előttem írták (kb. 20-22 fok). Ezért én fűtök még a szobában, bár igaz, hogy az atópiája miatti kenegetés miatt eléggé elhúzódik a fürdetés, így sokkal többet van pucéron. A lényeg, hogy olyan 24-25 fok van fürdetéskor.

2009. ápr. 8. 22:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hűvös van, így hősugárzóval picit befűtök előtte. Egészen addig megy, míg fel nem öltöztetem pizsamába.

Alváshoz már hűvösebb van, kb 18 fok.

5,5 hós a babám.

2009. ápr. 9. 06:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Így is 22 fok van, ha annál melegebb van véletlenül megy a nyűglődés, és nem tud elaludni fürdés után. Néha úgy veszem észre, hogy még ez is sok neki. Ő nagyon izzadós baba, nem szereti a meleget, már előre félek a nyártól.
2009. ápr. 9. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!