Milyen teát adjak 7 hós babámnak?
Figyelt kérdés
Eddig a hippes granulátumot itta,de nagyon keveset raktam bele mert útálom az ilyen dolgokat,meg nem hiszem h huhhhh de egészséges lenne!Sima vízet nem mindig issza meg,az igazi csipkebogyóteát abszolút nem issza,és az édeskömény,meg babamosoly teát meg azért nem akarom adni neki mert nagyon megpukiztatja!
Ajánlanátok vmit?
2009. ápr. 8. 21:40
1/4 anonim válasza:
Lehet venni gyümölcsteákat. Erdei gyümölcs keverékeket szárítva.
2/4 anonim válasza:
Én a hipp granulátum mellett vokosolok! Ha a babád is itta eddig szerintem nem érdemes váltani! Kényelmes, hiszen ha csak felét issza meg simán felöntöd vízzel, pici granulátum és fel van pótolva. Miért gondolod hogy egészségtelenebb mint bármely filteres tea???
3/4 anonim válasza:
És a mecsek babateát nem próbáltad? kicsim azt issza
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mecsek babay-t ivott régen,ill.próbáltuk de abban is édeskömény van és pukiztatta!
azt nem tudom megmondani a 2.válaszolónak h miért "ellenzem" a granulátumot...egyszerűen nem szinpatikus,túl műnek érzem és gondolom!És én is úgy szoktam h sok víz kevés tea és mindig felöntöm,csak gondoltam hátha van más is amir adhatnék!
2009. ápr. 11. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!