Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Képes lesz megtanulni a...

Képes lesz megtanulni a kislányom az itatópohárból inni?

Figyelt kérdés

Jó lenne az iváshoz leszoknunk a cumisüvegről. KÉtfajta csőrös poharam van. Van egy kemény végű, szelepes, meg egy szilikon végű, de abból ömlik. MIndkettő Mam-os. Nem tudom, melyik lenne a jobb. A puhától félek, nehogy a tápszert is elvárja, h olyan gyorsan follyon a sima cumisüvegből is. JObban örülnék, ha a kemény végű jönne be, de azt egyenlőre rágja. HOgyan tovább?

7.5hós anyuka

2009. ápr. 8. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is most szoktatom át, bár nekünk szilikon végű van, nem ömlik belőle( Babylove-os, amúgy Nuby). Nálunk is rágcsálja picit a csajszi, de sztem majd rájönnek maguktól, h hogyan is kell használni.
2009. ápr. 8. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Na én bevásároltam hatszáz féle csőrös poharat, de egyik sem jött be. Egy évesen inkább a pohárra szoktattam a kisfiam, de még azért megy a cumisüveg is. A reggeli esti tej cumisüvegből van, amúgy itthon pohárból iszik mindent, bár még tartanom kell neki kicsit, csak hogy ne ejtse/dobja le. Ha úton vagyunk, iszik cumisüvegből, mert úgy egyszerűbb, de már tud inni ezekből a sportkupakos üvegekből is. Lehet, hogy hamarosan veszek egy gyerekkulacsot inkább hogy út közben abból igyon.
2009. ápr. 8. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam már legalább 7-8 fajtát, de egyik sem volt jó. Vagy az orrába folyt a szelepen keresztül, vagy egyszerűen nem akarta elfogadni, hiába próbáltam. Nekünk is van Babylove-s Nuby, eddig talán az vált be a legjobban, bár én egy kicsit nagynak találom a szopókáját. Még a NUK-ra esküsznek, lehet kipróbálom azt is.
2009. ápr. 9. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!