Mit tartalmazzon a pelenkatáska?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 21:04
1/7 anonim válasza:
pelenka,popsitörlő,popsikrém,textilpelenka,váltoruha,cumi,cumisüveg,tápszer,víz.nekem ezek vannak benne
2/7 anonim válasza:
Nálam mindig van néhány + pelus, popsikrém pici tégelyben (Sudocrem minta), kis csomagos popsitörlő, 1 váltás ruha, ha olyan helyre megyünk, hogy esetleg ki tudom cserélni, ha baleset történik, pelenkázó alátét vagy textil pelus, + cumi. / hónapig csak szopizott a kislányom, így addig nem vittem magammal soha innivalót, de most már teszek be egy cumisüveget vízzel, ha szomjas lenne.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Hát ez attól függ hova és menni időre mész és mekkora a babád!?!?
2-3 db pelenka,popsitörlő,popsikrém,játék,2-3 db ruhapelenka, innivaló,ennivaló,baba kis könyve.
Kb ennyi!!!
9,5 hónapos kislány anyukája
4/7 anonim válasza:
Alátét, textilpelenka, popsikrém,, sudocream minta, pelenkák és váltóruha, naptej, cumi.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.:)
2009. ápr. 8. 21:37
7/7 anonim válasza:
pár db pelenka,2-3popsitörlő,1 popsikrém,2 textilpelenka,váltóruha(bugyi,zokni,póló stb.),cumi,cu
misüveg,tápszer,víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!