Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Nagyon elcsigázott...

Mit tegyek? Nagyon elcsigázott vagyok! Nincs erőm! Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Nem bírom magam, nincs bennem erő.

Hogy kezdjek hozzá? Fitt és életerős akarok lenni.

2009. ápr. 8. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
hi-hi pont én is így vagyok 36 évesen már párnapja futok esténként és biciglizek a nagyfiammal ha már a kicsi alszik. Már én is csak vonszoltam magam !!!
2009. ápr. 8. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia

nem írod, mennyi idős a babád, rá tudod-e bízni néha picit másra - ez sokat segythat, akár fél óra is, amit csak magadra szánsz...

szedjél multivitamint.

süttesd meg kicsit magad a napon, akárcsak pár percre tartsd az arcodat a reggeli napfénybe minden nap.

rakd be a kedvenc cd-det és spontán táncolj rá pár percet - akár a babával is.

egyél fini gyümölcsöt, élvezd ki az ízét csukott szemmel.

minden lefekvés előtt igyál meg egy forró habos kakaót.

minden nap sétálj tempósan egy jó félórát - a babával is lehet tempósan menni ha van normális aszfalt.

hívd fel egy kedves rokonodat, és beszélgess vele kötetlenül...

a lényeg: ne add meg magad a csüggedésnek :)

2009. ápr. 8. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Most nagyon egyre gondoltunk!Én 24 éves vagyok, babócám 8hós, de 100évet öregedtem, estére az erőm elhagy, reggelre meg nem töltődök fel teljesen!

Ha elmegyünk sétáni a kislányom úgy néz ki mint egy üvegbaba én meg amit éppen felkapok!Én aki ezelőtt smink és tökéletes külső nélkül ki sem lépett az utcára!

Nekem is kellene egy jó nagy energiabobma!!!!De honnan?Pedig sokan segítenek!

2009. ápr. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!