Most akkor mittévő legyek? Mással is volt/van így?
3 hónapos a picurkánk,és a férjem egyszerűen nem segít,csak ha kérem,akkor is teher neki,ha pl.a gyerekkel kell lenni.Tagadja,de látom,hogy untatja,és csak azért vigyáz rá,mert én megkértem,és akkor sem barátnőzök vagy ilyesmi,.hanem olyan házimunkát csinálok amivel el vagyok maradva,vagy amit a picur nem hagyott.Eszébe nem jutna magától a picivel lenni,vagy bepelenkázni,felöltöztetni,esetleg elvinni egy kicsit sétálni,vagy megkérdezni segíthet e valamit,hogy szusszanjak.Mindig azt hittem csodálatos apa lesz,nagyot csalódtam.Emellett szervezi a programokat magának,és észre sem veszi mennyire kimerült,és magányos vagyok,mert igenis szükségem lenne rá,és arra hogy hármasban együtt legyünk.
Már próbáltam szépen,és csúnyán is megmondani neki,de nem használt,mert vagy nem érti,vagy nem akarja megérteni.Úgy tesz mintha mintaapa lenne,mintha sokat lenne vele,de hát nem,mondom,csak akkor ha rábízom,megkérem,de akkor is igyekszek,mert közben focit néz.Már ott tartok,hogy attól tartok válás lesz belőle,meg hogy nem mosok,főzök,vasalok rá,és csináljon amit akar.Nagyon el vagyok keseredve,nagyon csalódott vagyok,mert ezek a hetek nem jönnek vissza,és nem velem tol ki hanem a gyerekével.Szerintetek?
Szia!
Igen...jól érzed ennek így nem lesz jó vége.Próbálj vele mégegyszer leülni és megbeszélni hogy mit érzel és mond el neki ha ezb így folytatódik akkor sajnos külön utakon fogtok járni...aztán ha van egy csöpp esze akkor észbe kap ha nem akkor ....
amúgy részben énis így vagyok ahogy te és megértem a gondodat.
6hónapos kislány anyukája
Még nem érett az apaságra,vagy csak nem fogta fel,hogy APA lett.
Adj neki egy kis időt,de közben folyton kérd,hogy vigyázzon rá.A párom is nehezen jött bele,nem tudott mit kezdeni a babával./pedig évekig vártunk rá/
Aztán amint kicsit nagyobb lett a picurka annál jobban kezdett vele törődni.Ma már imád vele lenni/6 hónapos/ és a gyerek az első neki.
Ha nem változik mondd meg,hogy elhagyod mert így nem jó nektek,ez csak észhez téríti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!