SOS Babám ma kapta a négy hónapos oltást be adhatom már a Germicid kúp másik felét?
Figyelt kérdés
Délelőtt háromnegyed tizen kettőkor kapta az első felet. Most kezd felmenni a hője, igaz még csak 37 fokos. Beadhatom a kúp másik felét már most, vagy várjak még vele?2011. aug. 2. 17:44
1/11 anonim válasza:
37 fok még normális. De ha úgy gondolod, nyugodtan beadhatod neki, akár megelőzésként is. 6 óránként lehet adni nekik.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Aggódom, mert nyűgös is.
2011. aug. 2. 17:52
3/11 anonim válasza:
Oltás után természetes, hogy nyűgös, nekem mindkét gyerek tiszta nyűgi volt napokig, de hőemelkedésnél több nem volt nekik. Én soha nem adtam kúpot csak 38 fok fölött. Én nem adnám, csak este ha 38 közelébe megy.
Egyébként 6 óránként lehet adni.
4/11 anonim válasza:
Nekünk mindig azt mondta az orvos oltás után,ha van láza ha nincs este adjak neki kúpot.
5/11 A kérdező kommentje:
Beadtam. Abban nem voltam biztos, hogy elég a hat óra várakozási idő a két kúp között. Az orvos nekem is mondta, hogy közvetlen oltás után fél kúp, este fél kúp akkor is ha teljesen normális a hője. Holnap csak hőemelkedés, ill. láz esetén.
2011. aug. 2. 18:27
6/11 anonim válasza:
Sziasztok! Érdekes, nekünk annak idején azt mondta a doktornő, semmi teendőm nincs, ha lázas, akkor csillapítsam kúppal, illetve 4 hónaposan már inkább a Nurofen szuszpenziót ajánlotta. Szerencsére, csak egyszer éltünk vele :-) üdv, 20 hónapos kisfiú anyukája.
7/11 anonim válasza:
Oltás után nekem is mindig mondja a doki, hogy este adjak kúpot. (és nem teszi hozzá, hogy: ha lázas...)
8/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, csak akkor adjak, ha lazas. Egyik oltasnal sem adtam neki kupot es nem is lazasodott be szerencsere. A 37 fok normalis meg egyebkent.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenki válaszát kis zöld kezecskével hálálom meg. Túl van rajta, tegnap délelőtt még kicsit melegebb volt, de már nem éreztem szükségét a kúpnak. Estére újra az én csupa mosoly nevetős kis hercegnőm volt.
2011. aug. 4. 14:06
10/11 anonim válasza:
Strammok ezek a kis Törpék! Örülök, hogy Ti is túl vagytok rajta! :) További szép, örömteli napokat, éveket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!