7 hós kisfiam állandóan állna! Nem korai ez még neki?
Figyelt kérdés
Mászni már elég ügyesen tud, de most az a legújabb, hogy megfogja a kezünket, hogy húzzuk fel állásba, addig nyüszköl! Ha felállhat akkor meg széles vigyor! Elég sokszor lábujjhegyen áll, úgy tudom ez nem jó. Másnak is csinálja ezt a babája?2009. ápr. 8. 16:14
1/4 anonim válasza:
Mi már majdnem 8 hónaposak vagyunk és 2 hete áll szint úgy mint a Te babád.Viszont nem mászik, és nem is ül. Szóval van ilyen rajtatok kivül is :) Azt mondta a doki néni, hogy nem baj, kicsit felcserélte a sorrendet, de biztos, hogy fog ülni és mászni is.
Ja kérdésedre a válasz: Ha magától csinálja akkor nem baj, legalábbis én ezt a választ kaptam.
2/4 anonim válasza:
Nyugodj meg nem baj:)Nincs még babám,de körülvesznek a kismamás barátnők és itt vagyok én is:)Nekem kengyelt kellett hordanom elég sokáig,de 7hósan én is ezt csináltam,sőt 9-10körül már mentem is,igaz nem annyira magabiztosan még,de jártam:)Barátnőm kislánya is ezt csinálta,aztán már kicsit nagyobbacska volt,akkor meg elkúszott a fehérneműs fiókig,mert ugye neki már kellett a ami szexi fehérneműje,felhúzta magát a felső fiókkal,majd mivel harisnyában volt,megcsúszott a parkettán és be a fiók alá.Nagyon aranyos volt jót kacagtunk rajtaXD
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj rajta, én sem teszem:-) az én fiam még mászni sem tud, csak kúszik nagyjából. ülni szinte teljesen egyedül tud, bár még nem sok ideig. na aztán az állás, az menne egész nap:-) Óriási vigyorgás kíséri, mikor felállhat! én mindig a hónaljánál tartom, hogy a súlyát ne ő tartsa, hátha a gerincének sok még. Mondjuk az én fiam teljesen talpon áll, nem lábújjhegyen. néhány percnél tovább nem hagyom egyszerre, mikor érzem, hogy roggyant, akkor leteszem, bár ez elég nehézkes ilyenkor, mert egyből nyomja vissza magát állásba:-)
4/4 anonim válasza:
7 hós a kislányom és mint a zsizsik olyan!Állandóan jön megy mászik,feláll,mindnehova felkapaszkodik napról napra erősebb és már ott tartunk h menne!Csak tolja előre POCAKJÁT DE A LÁBAIT CSAK VONSZOLJA!mÁR OLDALAZVA AZ ágyban kapaszkodva lépeget!ÉS állandóan lábujjhegyezik szinte már kitörik a lába attól félek!Úgyi! is áll fel h a lábujjai teljesen vissza hajlanak!Ijesztő,de élvezi!És néha úgy is áll,nem is érzi!Nekem fájna az tuti!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!