Júliusban lagzink lesz, és manó akkor lesz 13 hónapos. Ki, hogy képzelné el az esküvőjét, lakodalmát egy ekkora babával?
Mindenképpen ott kell lennie hiszen a szülei esküdnek.
Más babák is járnak esküvőre, akár pár hetesen is.
Adnék mellé egy koszorúslányt, akivel ketten mennek. Ők jönnének közvetlenül utánunk, még mamam előtt.Gyönyörű rózsaszín habos csupatüll ruhában, nyaklánc, fejdísz minden. Még ha én egyszerű ruhában esküdnék is. A párjánál lenne egy kosár rózsaszirom, s ketten szórnák.
ha sírna vagy oda akarna jönni, simán felvenném akár az "Igen " közben is. De a pesztrája úgysem engedné, kimenne vele inkább.
Szerintem nagyon fontos, hogy ezen részt vegyen. Inkább az lenne illetlen ha nem jönne, egy kicsit. Mit gondolnának a rokonok? Beteg, vagy titkoljátok? Vagy csúnya? Mármint néhány jóindulatú vendég ezt kérdezhetné. Szerintem anyukáddal is jöhetne. Vagy a vőlegényedével.
Lánytestvér?
De nyugodtan, a babysitter is öltözzön úgy, hogy ketten szépek legyenek..
Szia!
Nekem az esküvőm az életem 5 legszebb napja egyike, ugyanúgy, ahogy a gyermekem születése is.
Én a te helyedben semmiképpen nem hagynám, hogy ne vegyen rajta részt, ugyanúgy, ahogy a vacsora ideje alatt is nyugodtan ott lehet a pesztrával együtt egészen addig míg elviseli, hogy nem ő van a középpontban, amíg el nem érkezik az esti fürdés-alvás ideje. Utána szépen visszavonulnak.
A maga kis 13 hónapjával neki is egy hatalmas élmény. És ha odamegy a szertartás alatt? Na, bumm neki, elmondhatod, hogy a legszebb igen-ed kimondásakor a jelenlegi legfontosabb emberek ott voltak kéznyújtásnyira.
Akárhogyan is döntötök az a te és a párod döntése legyen, ne a nagymamáké, így utólag senkinek nem tehettek majd szemrehányást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!