Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Júliusban lagzink lesz, és...

Júliusban lagzink lesz, és manó akkor lesz 13 hónapos. Ki, hogy képzelné el az esküvőjét, lakodalmát egy ekkora babával?

Figyelt kérdés
Hívtam bébiszittert, aki 10 ezerért vállalta a gyerek pesztrálását reggeltől hajnalig. Az esküvőnkön szeretném, hogy ott legyen, de anyukám szerint nem oda való. A lakodalomba már nem lesz ott. De kinek, mi a véleménye? Tapasztalatok, ki-hogy oldotta meg?
2009. ápr. 8. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen ott kell lennie hiszen a szülei esküdnek.

Más babák is járnak esküvőre, akár pár hetesen is.

Adnék mellé egy koszorúslányt, akivel ketten mennek. Ők jönnének közvetlenül utánunk, még mamam előtt.Gyönyörű rózsaszín habos csupatüll ruhában, nyaklánc, fejdísz minden. Még ha én egyszerű ruhában esküdnék is. A párjánál lenne egy kosár rózsaszirom, s ketten szórnák.

ha sírna vagy oda akarna jönni, simán felvenném akár az "Igen " közben is. De a pesztrája úgysem engedné, kimenne vele inkább.

Szerintem nagyon fontos, hogy ezen részt vegyen. Inkább az lenne illetlen ha nem jönne, egy kicsit. Mit gondolnának a rokonok? Beteg, vagy titkoljátok? Vagy csúnya? Mármint néhány jóindulatú vendég ezt kérdezhetné. Szerintem anyukáddal is jöhetne. Vagy a vőlegényedével.

Lánytestvér?

De nyugodtan, a babysitter is öltözzön úgy, hogy ketten szépek legyenek..

2009. ápr. 8. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még a lagzit is megmutatnám neki, picit enne s onnan hazamennének.
2009. ápr. 8. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az esküvőm az életem 5 legszebb napja egyike, ugyanúgy, ahogy a gyermekem születése is.

Én a te helyedben semmiképpen nem hagynám, hogy ne vegyen rajta részt, ugyanúgy, ahogy a vacsora ideje alatt is nyugodtan ott lehet a pesztrával együtt egészen addig míg elviseli, hogy nem ő van a középpontban, amíg el nem érkezik az esti fürdés-alvás ideje. Utána szépen visszavonulnak.

A maga kis 13 hónapjával neki is egy hatalmas élmény. És ha odamegy a szertartás alatt? Na, bumm neki, elmondhatod, hogy a legszebb igen-ed kimondásakor a jelenlegi legfontosabb emberek ott voltak kéznyújtásnyira.

Akárhogyan is döntötök az a te és a párod döntése legyen, ne a nagymamáké, így utólag senkinek nem tehettek majd szemrehányást.

2009. ápr. 8. 17:13
 4/5 anonim válasza:
100%
Szia! Én csak a saját példámat írom le neked. A mi kislányunk 14 hónapos volt, amikor összeházasodtunk. Természetes volt, hogy ott van, fel sem merült az a gondolat, hogy ne legyen. Tündéri kis fehér ruhában volt. A szertartás alatt a hugom ölében ült és nagyon jól viselkedett a lagzin is ott volt persze és kézről-kézre járt, de a legtöbbet a nagyszülők foglalkoztak vele. Néha odabújt hozzám és ha kicsit elszontyolodott, mert nem voltam mellette (ez már este volt) akkor anyukám elvette tőlem. Amikor pedig már nagyon fáradt és álmos volt, anyu lefektette.(Persze a bébiszitter is letudja fektetni) Nagyon élvezte a sok embert és a zenét, mindenkivel táncikált. Nálunk így volt, de ha nagyon-nagyon anyás a kicsi, lehet, hogy jobb lesz, ha a lagzin nem fog látni.Ha nincs vele ilyen probléma, lehet ott is. Nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Hagyd hogy minden menjen a maga útján és ahogy te érzed, csináld úgy, az lesz a jó! Nagyon sok Boldogságot és Jó Egészséget kívánok nektek!
2009. ápr. 8. 19:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkivel egyetértek és megfogadom a tanácsotokat.
2009. ápr. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!