Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Forgatjátok a babátok fejét,...

Forgatjátok a babátok fejét, hogy ne deformálódjon el?

Figyelt kérdés
De hogyan??? Az enyém sajna felébred, ha forgatni próbálom, és egyik oldalon már kicsit "belapult" a feje. :( (4 hónapos)
2009. ápr. 8. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Majd ha már nemcsak fekszik, akkor ki fog gömbölyödni a feje! Úgy fektesd a babád, ahogy kényelmes neki! Az utcán sem lapos fejű emberek járkálnak :-)
2009. ápr. 8. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Tényleg kigömbölyödik? De mitől? :)

Amúgy engem nem zavar, de sokan "szóvá teszik"! :(

2009. ápr. 8. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
én minden féleképpen forgatnám!!!
2009. ápr. 8. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Első voltam. Ez szerintem olyan, mint a kopasz baba. Az én kisfiamnak nagyon kevés haja van. Mindenki megjegyzi. De nem marad ilyen örök életére, majd kinő.

Lehet, hogy a babád eleve nem egy gömbölyű fejű, s a fekvés miatt még egy kicsit laposabb is lett a feje. Nyugodj meg, ki fog kerekedni!

2009. ápr. 8. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem! :) Azért nem vészes, csak mivel még kis pihe van a haja helyén, ezért észrevehető. Forgatnám, de inkább aludni hagyom.. Mint írtam, felébred, ha megfordítom a fejét. :(
2009. ápr. 8. 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!