Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hónapos manóm pár napja...

4hónapos manóm pár napja kevesebbet szopizik, ez a melegnek tudható be?

Figyelt kérdés

Nem sir, vidám baba csak kevesebbet eszik. Tegnap adtam neki először teát, mert elég izzadós, de izlett neki mert szomjas volt, remélem ez nem gond mármint a tea...

Anyatejes..

2009. ápr. 8. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló korú az én kisfiam is, ő is talán kevesebbet eszik. Megtömni nem lehet, így ez van, el kell fogadni.

Sose foglalkozz azzal, hogy mennyit evett a babád, ha kiegyensúlyozott, vidám. Márpedig ezt írtad, szóval akkor biztosan nem éhes, mert akkor sírna. Fogadd el, most ennyire van szüksége.

Véleményem szerint teáztatni felesleges, ha szomjas lenne, akkor jelezné, s szopizna. A tea a te tejtermelésedre fog negatívan hatni, mert kevesebbet fog szopni, ezzel csökken a te tejtermelésed is. Én nem adnék, s nem is adok jelenleg sem a babámnak teát. Ő 3,5 hónapos, s napközben sokszor még 2 óránként szopizik, mert így igényli.

2 gyermekes anyuka

2009. ápr. 8. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
nekem is négy hósan kevesebbet szopizott mert érdeklödöt a környezet iránt már nem csak a cici volt a fontos neki :)
2009. ápr. 8. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!