Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ültethetem már a babámat?

Ültethetem már a babámat?

Figyelt kérdés

Babám a pihenőszékban felhúzza magát ülő helyzetbe, majd előre dől és inog ugyan, de elvan egymaga egy darabig. Mostmár ültethetem szerintetek pl babakocsiban, etetéskor, ölben?

Köszi

2009. ápr. 8. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2009. ápr. 8. 10:17
 2/8 A kérdező kommentje:
5 hós lesz néhány napon belül.
2009. ápr. 8. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A lényeget nem írtad,h mennyi idős a babád!Ha a pocakjára dől és inog,akkor NEM szabad ültetni.Sok baba már 2-3 hósan fel tudja húzni magát,de ez még nem jelenti azt,h elég erős ahhoz,h üljön.A babakocsit viszont állíthatod félig fekvő helyzetbe,mert az nem terheli a hátát,gerincét.Az etetőszékbe is teheted,ha dönthető.Az ölben ülést is úgy,h te egy kicsit hátra dőlsz,és ő neked támasztja a hátát.Görnyedni ne hagyd,az nem tesz jót.Stabilan ülni kb.7 hós korukban tudnak.
2009. ápr. 8. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
10.20-as vagyok.Közben megjött,h mennyi idős.A válaszom ugyanaz,mint amit fentebb írtam.
2009. ápr. 8. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedül még ne ültesd, csak az öledben, ott úgyis érzed, ha elfárad a kis gerince, akkor magadhoz húzhatod. Tudom, hogy fantasztikus érzés, hogy már erre is képes a kis drága, de adj neki még egy kis időt, hagy erősödjön!:)
2009. ápr. 8. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ültetheted, ha önerőből csinálja. A babakocsiban be tudod kötni, nem tud előre bukni, ha meg elfárad, hátradől. Öledben nyugodtan ülhet, ott érzed, mi a jó neki, az etetőszéked nem tudom milyen, ki kell próbálni, hogy bírja. Ha abba is be lehet kötni, vagy esetleg dönthető is, akkor nyugodtan.

Jó babázást!

2009. ápr. 8. 10:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Erős baba, már forog, kúszik, és még egy kg kell, hogy megháromszorozza a születési súlyát. Ha ölben van rögtön egyenesbe húzza magát, ha visszadöntöm jön a hiszti. Persze mindenki mást mond, mikortól ülhet. Azért a mózes babakocsit mostmár lecserélem ülőre és kóstolgatni is megpróbálunk az etetőszékben. Ennyiből talán nem lesz baj.
2009. ápr. 8. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan űltetheted egyetértek az előttem szolóval . Ha őneröböl csinálja akkor lehet űltetni. Az enyém is holnap lesz 5 hós és már űltetem . Erős kiscsaj az ortopédián se volt vele gond. A babakocsiba már másképp el se lenne nagyon élvezi. Az a lényeg hogy eleinte csak kis időkre űljőn mert elfárad.
2009. ápr. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!