5 hónapos babámat ültethetem ölben?
Figyelt kérdés
Ha nem függőlegesen ül, akkor húzza fel magát, dől előre. Fekvő helyzetben is felemeli a felső testét, és képes 10 mp-ig is úgy maradni.2009. jan. 25. 20:02
1/5 anonim válasza:
Nagyon ügyes!
Szerintem praktikus okokból még ne ültesd: utána hisztizni fog (legalábbis lehet), hogy ülhessen, babakocsiban vagy a kiságyban, nem lenne jó, ha egész nap ezért ugrálnál. Nálunk történt hasonló.Egyébként még nem is lehet ültetni. Persze a te dolgod:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igazad van, nem is nagyon fogom még ültetni.:-)
2009. jan. 25. 20:15
3/5 anonim válasza:
Az én lányom tegnap volt 5 hónapos és ö is ugyanigy van ahogy leirtad. Én mikor annyira ülni akar, beleteszem a bébihordoba, abban félig fekszik, nem teljesen ül és akkor megnyugszik, elnézelödik és nagyokat nevet.
4/5 anonim válasza:
De, egy kicsit szabad, nekem legalabbis azt mondta a dokineni, hogy gyakoroljam vele a felulest,naponta parszor a ket kezetol fogva segitsem felulni, es picit hagyjam, persze keveset, mert meg a gerincenek erosodnie kell, ezen kivul tegyem sokat hasra, erosodjenek a hatizmai.
5/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is 5 hónapos és ugyanezt csinálja. És én beültetem a elém és úgy játszunk, és már a bébikompban is ül. És egyáltalán nem hisztizik, hogy ülni akar még még még. Nem kell gátolni abban amit csinálni akar. Így csak ha engeded még jobban erősödnek az izmai. És olyan aranyos mikor ül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!