Miért nem hiszi el? . A ti babátok mennyi idősen csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Kislányom 13 hónapos korában kezdett el járni, előtte persze már ment 1-2 lépést, de az igazi járás 13 hónaposan kezdődött.13,5 hónapos volt amikor önállóan kapaszkodás nélkül felállt. Beszélgettem ma egy anyukával akinek hasonló korú a gyereke és azt mondja ez nem igaz, hogy fel tud így állni, mert azt csak később csinálják.Köszönöm a válaszokat2011. aug. 1. 16:19
1/15 anonim válasza:
Megint egy "okos" anyuka... Nem tudom, honnan vesznek ilyen butaságokat néhányan! Az én lányom pl. 10 hónaposan teljesen önállóan felállt ülő helyzetből vagy mászásból is, és egyedül járt is...
2/15 anonim válasza:
Minél korábban megy/beszél annál okosabb, ügyesebb kisbabád van! Ennek csak örülni lehet! :)
3/15 anonim válasza:
Látok egy kisfiút nap mint nap 15 hónaposan kapaszkodás nélkül le-fel lépcsőzik 7 lépcsőn.
4/15 anonim válasza:
Az én kisfiam már 10 hónaposan megcsinálta ezt.
5/15 anonim válasza:
Az első kisfiam 11 a második 14 hónaposan már ment.
Viszont az, hogy mikor indul el és mikor kezd el beszélni nem mutatja, hogy mennyire okos vagy nem okos a gyerkőc.
6/15 anonim válasza:
Az én gyerekeim is 9-12 hónaposan menték már önállóan.
7/15 anonim válasza:
11,5hónapos volt a fiam, amikor kapaszkodás nélkül felállt és önállóan elindult...
Amíg nem látják nem hiszik, pl a fiam levest is egyedül eszik, és megütköznek rajta, hogy dehát... pedig de.
8/15 anonim válasza:
Én már nem emlékszem az enyém mikor csinálta ezt mert már 2,5 éves de persze, hogy lehet! Én elhiszem! :) Az enyém biztos később csinálhatta mert Ő 13,5 hónaposan kezdett el járni.
9/15 anonim válasza:
Az én fiam is 13 hónaposan állt fel a szőnyeg közepén, segítség nélkül, de elindulnia csak 16 hós kora után sikerült...
10/15 anonim válasza:
Az én lányom 8 hós korában indult el egyedül, addig kapaszkodva állt fel, de menni már tudott. Rá egy hónapra térdelésből állt fel. Ekkor 9 hónapos volt. Minden baba másképp fejlődik, ezért nem szabad összehasonlítani a babákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!