Árt egy 1 éves babának, ha naponta cca.5 percet "mobiltelefonál" a kezében van és működik?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 21:43
1/4 anonim válasza:
Most őszintén, belegondoltál, hogy egy ennyire kisdedet kiteszel a telefon káros sugárzásának??? ki akarsz a gyerekeddel cseszni?
Ha már mindenáron telefonálni tanítod, akkor jobb lenne a vezetékes, de mobilt NEEEEEEEEEEE!!!!
2/4 anonim válasza:
Az én babám 6 hónapos és 4 hónapos kora óta "mobiltelefonál".Egyszerűen imádja.Én nem is tudtam hogy káros lehet.
3/4 anonim válasza:
szerintem a mai világban annyi ilyen elektromos inger éri a gyerekeket, hogy nem lesz semmivel sem rosszabb neki, ha a mobil a kezében van, vagy csak egy szobában van vele éppen. Ezt mostanában egyszerűen képtelenség "tiltani". Minden szobában ott a mobil, ott a tévé, a rádió, a számítógép és még nem beszéltem a többi kütyüről. mindegyikhez a töltők. Hiába nincsen a gyerek kezébe éppen, akkor is érik a hatásai. ezzel együtt fognak felnőni. Én nem aggódnék rajta, ha néhány percet a kezében van. néha az enyém is megkaparintja a telefonomat és nézegeti, fogdossa.
4/4 anonim válasza:
Túl van kicsit reagálva ma már minden..semmi baja nem lesz a gyereknek,egyébként igaza van az előttem szolonak,egész életében érni fogják ilyen sugárzások,mint mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!