Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel ápoljam a babám szemét...

Mivel ápoljam a babám szemét ha huzatot kapott?

Figyelt kérdés
3 hónapos babám egyik szeme csipásodik és könnyezik,de nem vörös.Eddig kamillával ápoltam,de hallottam,hogy az szárítja neki.Valami ötlet?
2009. ápr. 7. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
vidd el dokihoz és kérj szemcseppet
2009. ápr. 7. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Szia! Cseppents a szemébe anyatejet, ha még szopik 3 nap és helyre jön nekünk bevállt nekünk épp a múlthéten volt ez a probléma.

5 hós kisfiú anyukája

2009. ápr. 7. 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen szopik még és kipróbálom a tejes dolgoz.
2009. ápr. 7. 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:
dolgot :)
2009. ápr. 7. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
homeopátia is lehet: Euphrasia 9Ch napi 2x5 golyócska + Oculo Heel homeopátiás szemcsepp
2009. ápr. 7. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem vidd el dokihoz és ne kísérletezz.

Gyanús, hogy ha huzatot kapott volna, tehát kötőhártya gyulladása lenne, akkor piros is lenne a szeme.

Lehet, hogy pl. könnycsatorna gyulladása van, ami ha nem kezelik elég csúnya is lehet. Hívd ki a dokit.

2009. ápr. 7. 21:29
 7/7 anonim válasza:
Szia!Nálunk a szülésznő azt mondta, felforralt,lehűtött vízzel egy vattalap segítségével,kívülről befelé töröljem ki párszor.Nagyon örültem mert szinte egy nap alatt elmúlt.Persze biztos a gyulladás mértékétől is függ.
2009. ápr. 8. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!