DannyZuko kérdése:
Babakocsira lehet másik színü huzatot venni? (lent)
Figyelt kérdés
Vettem használtan egy Peg Perego P3 Pramette babakocsit szürke-fekete színben. A színén kívül minden tetszik rajta. Lehet vajon ehez a típushoz utólag monjuk zöldes vagy akármilyen més színü huzatgarnitúrát venni?2011. szept. 9. 08:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem.Én még soha semmiféle babakocsi alkatrészről v huzatról nem hallottam,úgy vannak ezek megcsinálva,hogy mindenképpen újat v legalábbis másikat kelljen venni..Mint a mai hűtők,tvk,háztartási gépek-ha elromlik cserélni kell,véletlenül sem lehet megjavítani.
2/2 anonim válasza:
Quinny buzz-hoz, bugaboo babakocsihoz lehet kapni más színű huzatot, a hordozóhoz, sportrészhez, részben a mózeshez is. Ezért is vettem quinnyt, mert most lányom van, rózsaszín babakocsival, ha lesz egy fiam, akkor csak veszek egy barna, kék vagy zöld huzatot rá!
Vidd vissza, hátha kicserélik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!