7 hós babám nagyon nyűgös 3 napja a foga miatt?
Utolsó előtti vagyok. Nekünk is nyugodt, kiegyensúlyozott volt, s ma is kellett neki tízórai után jó 1 óra, mire elaludt. Egyfolytában cicin akar lenni. Bő két hete mi esténként tápszert is adunk neki, eleinte megevett 70-80 ml anyatejet, de 3-4 napja annak a mennyisége is csökkent, de nemcsak este, nappal is. Cicire teszem, kis ideig van el, aztán ordít. Tegnap annyira nem bírtunk vele, hogy 25 ml anyatejnél többet nem volt hajlandó elfogadni. Adtunk neki 130 ml tápszert, s utána cicire tettem, lemértük, s hiába cicin volt egy db-ig, maradt a +155 gramm súlynál :(
De bármit csinálok, mindig a cicit keresi, s szopizni is alig akar. Nem tudom, erőltessem-e, mert ahányszor visszateszem, szenvedek vele, de napközben mindig kiszív valamennyit nagy szenvedések árán, vagy adjak tápszert, amire nem akarom rászoktatni, mert amúgy meg elég jókat szopizott még 3-4 nappal ezelőtt, volt hogy 150 ml anyatejet is kiszívott.
12:18 vagyok
Kettő foggal büszkélkedünk!!!!!! :)
Ma viszont megint elég nyűgös volt.....hát nem tudom!Remélem ez csak az időnek tudható be!!!!
A fogak kibújása előtti két éjjel nem aludt el csak hajnal 1-2 felé,és akkor is csak úgy ha ültem és fogtam +38 fokos láza lett!
Utolsó előtti vagyok :)
Na akkor csak a fogak lehettek a hibásak. Nekem nem alszik ölben, nincs hozzászoktatva, fogni fogtuk azért, de próbáltuk nem rá szoktatni, így nekem csak akkor nyugszik le, ha állok a kiságya mellett vagy ha az ágyunkon altatom, fekszek mellette s simogatom a hátát.
De tegnap ha elmozdultam tőle, ordított, ha lefeküdtem mellé, meg rájött a nevetőgörcs. Nem tudtam semmit sem csinálni. Ma nyugodt, most pl elég hamar elaludt, s enni is normálisan evett.
Nálunk mióta jön a foga, napközben nehéz, este ritkábban kell fel azóta. Mostanában 2-3 óránként ébresztett még pár hete, s ma meg pl csak hajnal 2 körül, s 7:38kor kelt fel.
Neki még nincs kint egy sem, csak egynek a hegye. Láza még sosem volt, csak mikor nagyinál voltunk egyszer, akkor volt kis hőemelkedése, ami hamar elmúlt.
Most nézem néha, mert kicsit meleg, de 36,8-at mutat a lázmérő, s tegnap is 36,4et mutatott. Amiből-5-őt le kell vonnunk.
Isten ments,hogy rászokjon a kézben alvásra!Ez most kivételes alkalom volt!Én sem értettem,de másnapra világossá vált,hogy a fogak lehettek az okai! :)
Születésétől kezdve arra szoktattuk,hogy pancsi,evés,puszi és letettük a kiságyba,10 percen belül alszik is!Most visszaállt ez a régi rend! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!