Mikor jelentek meg babáitokon az első anyajegyek?
Figyelt kérdés
8 hónapos kislányom bőre még hófehér, egy pici anyajegyet se látok rajta sehol, pedig a családunkban, mind két fél részéről sok anyajegy a jellemző.Nálatok van már, ha igen mikor lettek az elsők?2011. júl. 31. 14:34
1/5 anonim válasza:
1-2 honapos korában már voltak neki,lehet még késöbb is alakulnak,nem tudom,nekem már 18 honapos
2/5 anonim válasza:
Az én lányom 1 éves múlt, de még én is csak egyet látok rajta. Pedig rajtam is elég sok van. De, hogy mikor jön a többi, már nem emlékszem, hogy a nagyoknál hogy volt.
3/5 anonim válasza:
2és fél éves a fiam,de még rajta sincs!1 van neki de az születése óta ott van:)
4/5 anonim válasza:
Kislányom lassan 4 éves lesz. Kb. egy fél éve kezdtek el rajta gomba mód szaporodni a kakaó színű pöttyök. Az arcán is, mindenhol.
Nálunk is mindkét ágon jellemző.
5/5 anonim válasza:
Kislányomnak 2 éves korában jött ki, addig makulátlan volt a bőre. Lett egy a jobb kézfején, és a sípcsontján. Mindegyik akkora volt először, mint a gombostű hegye, a kezén már nagyobb, mint a gombostű feje.
A jobb kezét arról jegyezte meg, hogy az a szeplős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!