6 hónapos lányom ma zöldet kakilt . Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma a lányom spenótzöld színűt kakilt:S. Nem kapott mást, mint amit eddig. Barackot és sütőtököt. Ettől eddig nem volt ilyen probléma. Most mitől lett? Sajnos az orvosommal nem tudok beszélni, mert egy hónapig nyaral.2011. júl. 31. 11:57
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy sokat evett, mert állítólag az azt nem tudta megemészteni.
Nem fáj semmije?
Mert a zöld színű széklet és hányás epe problémákra szokott utalni de nem hinném, hogy nála ez lenne inkább az előző.
Van betegségre utaló jel?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, semmi baja. Makk egészséges(nek tűnik). Mosolygós, mozgékony baba.
2011. júl. 31. 12:07
3/5 A kérdező kommentje:
ja és nem hányt.
2011. júl. 31. 12:08
4/5 anonim válasza:
Az én lányomnál is 6 hónaposan kezdődött a zöld kaki. Először én is megrémültem, de ez a hozzátáplálás kezdetén normális jelenség. Lesz még cifrább is. :) Az orvosunk azt mondta, hogy ha minden nap van széklete és jó kedvű, akkor nincs baja. Azt mondják, hogy ha olyan színű a kaki, amit evett, akkor gyorsan emészt és nincs ideje a kajának rendesen "lebomlani". Ne aggódj, nincs baja. 13hós anyuka
5/5 anonim válasza:
Az én babám 4 hós és neki is volt zöld kakija,és a rizspép vagy a gyümölcs okozza! ezt mondta a védőnő! sőt ma jó sötét színű lett:-) és milyen büdi....:-)))) nyugodj meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!