Tényleg jobb, ha valakinek kislánya van, mint kisfia?
Tegnap olvastam egy kérdésben, hogy a kifiúkat nagyon "lehordták", hogy mennyivel jobb egy lány. Ez tényleg így van? Én eddig fiút akartam, de most úgy elbizonytalanodtam. Szerintem ők is ugyanolyan aranyosak, és ugyanúgy lehet őket szeretgetni, öltöztetni, mint a lányokat.
Írjatok nekem kisfiús anyukák!!
Egy kismami
Szia!
Én is olvastam, és válaszoltam is a kérdésre. A 3.oldalon van.
Én vagyok az, aki lányt szeretett volna, majd a 18 hetes uhn kiderült hogy kisfiú és nagyon beteg... 20hetesen szülnöm kellett.
A köv. terhességem eredménye egy kisfiú, aki most 1 éves, csinosan öltöztetem, és nagyon imádom! És nem akartam már az elején sem, hogy lány legyen, csak az érdekelt, hogy egészséges legyen!
Nehogy már egy gyereket azért kelljen szeretni/ nem szeretni, mert éppen fiú vagy lány!
Aki nem ment át ilyen borzalmakon, az sosem fogja megérteni, mekkora kincs egy gyerek, függetlenül a nemétől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!