Van itt olyan anyuka, aki próbált valamilyen vágyserkentőt?
Figyelt kérdés
több,mint 1 éve szültem,azóta nem szedek fog.gátlót,most kezdtem el pár napja.viszont szülés óta szinte egyáltalán nem kívánom(kezdeményezem) a szexet.párommal szeretjük egymást,de próbálok megoldást keresni a problémára.nem gúnyolódást és nem pszihológus javaslatot kérek,hanem értelmes válaszokat.köszönöm2011. júl. 30. 14:37
1/8 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel. napközben a szexre gondolok akkor kívánom, de mire eljön az este/éjszaka...hát semmi...engem is nagyon zavar :(
3/8 anonim válasza:
Nekem is úgy kell szinte rákényszeríteni magam. Rettentően zavar.
4/8 anonim válasza:
Állítólag a gingzeng és az ananászlé segít valamennyire.
5/8 anonim válasza:
Itt is ez a helyzet :( elég aggasztó.
6/8 A kérdező kommentje:
valamennyire vigasztal a helyzet,hogy nem vagyok ezzel egyedül...kipróbálom ezt a ginsenget :)
2011. júl. 31. 11:25
7/8 anonim válasza:
Ez a ginseng nekem is jól jött. Hátha... :)
8/8 anonim válasza:
Nálunk is havonta 1x van.én sem értem magam,hisz előtte heti rendszerességgel volt.Mondjuk mi anyámnál lakunk ez is közre játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!