Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy pufók, duci kisbaba...

Egy pufók, duci kisbaba tetszetős külsejű? Vagy inkább a normál, vékonyabb a jobb kinézetű?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 13:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

[link]

Arányos és egészséges baba a szépbaba. Az az un arany középút.

2011. júl. 30. 14:42
 12/20 anonim ***** válasza:
nekem a kis pufókabbak tetszenek. a lányom kis hukás baba volt, mivel korababa lett így hamarabb hízott mint nőtt.most 75cm és 9300g...szerintem éppen jó. vannak kis hurkák, de azért nem is dagi. nálam ez a normál testalkat :)
2011. júl. 30. 15:05
 13/20 anonim ***** válasza:
A nagyon pufi nekem már nem tetszik. Főleg, ha a feje kerek és tokás. A lábai lehetnek kis hurkásak, de inkább legyen átlagos, normál baba.
2011. júl. 30. 15:34
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
nekem az átlagos testalkatúak szépek.a behízott fejű,tokás,tiszta hurka gyerek nekem nem az egészség megtestesítője.
2011. júl. 30. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, felénk a dagi baba a szép baba. Nekem nem tetszenek.

Szerencsére a fiam vékony testalkat volt mindig is, csecsemőként se volt egy hurkája se.

A lánykám na ő már kicsit masszívabb alkat, de most 21 hós és már neki sincs a lábán, kezén hurka szerencsére elnőtte, de kisebb korában rövidke volt és nagyobb súlyú, tokája nem volt ugyan de olyan kis tömör-masszív baba volt.

Pedig jó súlyban van, 90 centi 13 kiló.

Viszont a nővérem kisfiai...a nagyobb sincs átszakadva de a kicsi egészen dagi, alacsony és pufi is nagy hájas popója van, nagy hasa, kerek a kis feje, tokás...pedig már 2.5 éves szóval nem picibaba, 15.5 kiló de csak 91 cm.

Aranyos persze, meg bájos ( úgy értem a megjelenése olyan babás) de mindig arra gondolok hogy kövér felnőtt lesz így belőle:(

2011. júl. 30. 17:08
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
jajj, de jó, hogy már csecsemő korban kezditek ezt az alkat kérdést feszegetni. Gondolom, a duci babákat fogyókúráztatni kellene, ugye?!
2011. júl. 30. 18:19
 17/20 anonim ***** válasza:
kisfiam 3 hónapos,5,86kg,60-62 cm nehéz lemérni,vannak kis hurkái,kis tokája,de nem duci,de nem is vékony,olyan kis formás,mindenki dicséri milyen szép baba
2011. júl. 30. 18:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Kislányom 64 cm és 6 kiló. 4 hónapos. Nem dagi, de szép hurkás combikái vannak. formás, nincs tokája, nem dagi. Nekem természetesen ő a legszebb.
2011. júl. 30. 20:26
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Korábbi kommentelő! Nem kell fogyókúráztatni,de szerintem nem is normális naponta 5-6-7-szer etetni egy gyereket,aki még nem is igen mászik. Ne fogyózzon,de nem kell megtanítani egy totyogót nassolni..Így kezdődik.
2011. júl. 30. 22:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát szép! Nyilván mindenkinek a sajátja a legszebb. De most mondja már meg valaki: mivel babákról beszélünk, tehet-e arról valaki, hogy vékony avagy hurkás a babája??? Egy vékony babás hiába tömné egész nap a kicsit, mert neki mondjuk a hurkás baba tetszik, a kicsi úgyis csak annyit eszik, amennyit igényel. Vagy akinek hurkás a babája, ne adjon neki??? Itt nem feltétlenül arról van szó, hogy nassoltatják a babákat, nemcsak attól lehet egy pici baba hurkás! Ha pedig elkezdenek mászni, akkor úgyis formádnak a sok mozgástól. A gond ott kezdődik, ha a már tényleg mászó-járó babákat nassoltatják. Ott már el lehet gondolkodni azon, hogy szép-e a ducibb baba. De itt pedig már nem a szépség a kérdés, hanem az egészség!
2011. aug. 1. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!